Your Cart

Haine si incaltaminte

 

11 dec. Ce este bine de stiut despre lana sintetica (fleece)?
admin 0 30
Tesatura din lana sintetica (polar), mai bine cunoscuta sub numele de fleece, face parte integranta din garderoba moderna. Se gaseste in fabricarea de jachete, caciuli, pulovere, pantaloni sport, scutece refolosibile, imbracaminte de fitness, glugi, paturi si multe altele. Fie ca il folosim pentru munca, pentru camping si drumetii, pentru sporturi ..
26 nov. Ce este important atunci cand alegeti lenjerie termica?
admin 0 65
Cand esti pe cale sa ai o vacanta de iarna, este important sa alegi lenjeria termica potrivita. Acesta este primul strat de imbracaminte care sta cel mai aproape de corp si serveste la mentinerea temperaturii corporale corecte, respinge umiditatea de pe piele, aducandu-l la exteriorul hainelor. Lenjeria termica este potrivita in special pentru prot..
23 oct. Sosete termice - sintetice sau de lana?
admin 0 217
    In acest articol va vom prezenta istoricul sosetelor termice, dezvoltarea lor inovatoare in timp, care sunt principalele marci pe care le oferim, caracteristici in compozitia produsului, principalele tehnologii utilizate pentru realizarea acestora, va vom oferi, de asemenea, recomandari cu privire la modul de mentinere a acestora sosete termice..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)