Your Cart

Titan

Aparat de antrenament CrossFit Yoke TITAN
La cerere
Aparatul de antrenament CrossFit Yoke TITAN oferă o varietate extraordinară de exerciții în care puteți antrena toate grupurile musculare. Construcție robustă și stabilă, rezistentă la sarcini grele. Aparatul include posibilitatea de a antrena mai multe persoane în același timp. Potrivit atât pentru..
10590.00 Lei
Aparat de fitness pentru extensia picioarelor THD Fitness TITAN
La cerere
Aparatul de Fitness pentru extensia picioarelor THD Fitness TITAN este un dispozitiv de antrenament profesional pentru muschii femurali cu patru capete. Aparatul este proiectat pentru a distribui mișcarea în mod corespunzător în timpul antrenării mușchilor utilizatorului. Scaun și spătar reglabil pe..
9990.00 Lei
Aparat de fitness pentru picioare THD TITAN
La cerere
Power runner THD Fitnes TITAN este un dispozitiv profesional cu o construcție masivă armată, adecvată pentru sarcini grele. Aparatul THD, potrivit pentru fitness, centre sportive mari, stadioane și multe altele. Dispozitivul permite antrenarea picioarelor împreună și separat, ajustând rezistența la ..
9990.00 Lei
Aparat de vaslit THD TITAN
La cerere
Aparatul fitness de vâslitTHD TITAN este un dispozitiv profesional de întărire pentru antrenamentele extrem de grele, antrenament al mușchilor spatelui și brațelor împreună și individual. Scaun și spătar reglabil, permițându-vă să selectați poziția corectă.Culorile construcției și tapițeria pot fi s..
9990.00 Lei
Aparat Genuflexiuni  THD Fitness TITAN
La cerere
Aparatul de fitness pentru genuflexiuni THD Fitness TITAN este un dispozitiv conceput pentru a efectua exercițiul clasic "Sissy squat", punând picioarele în poziția corectă, protejând articulația de genunchi de greutate mare, cu ajutorul căruia puteți să vă antrenați șoldurile, spatele și abdomenul...
1770.00 Lei
Aparat multifunctional de fitness SFB 008 TITAN
La cerere
Aparat multifuncțional de fitness SFB 008 TITAN care oferă o varietate extraordinară de exerciții în care puteți antrena toate grupurile musculare. Construcție robustă și stabilă, rezistentă la sarcini grele. Construcția include standuri de împins, bare de tracțiuni, sac de box, bare paralele, scări..
49170.00 Lei
Aparat vertical pentru abdomene  Titan Fitnes THD
La cerere
Aparatul vertical pentru abdomene Fitnes THD este un aparat de uz profesional adaptat pentru săli de fitness, centre sportive etc.Extrem de bine consolidat pentru exerciții multiple, cum ar fi ritmul, antrenamentul muschilor abdominali, picioare și multe altele.Descriere Tehnica:Aparat profesional.C..
5280.00 Lei
Banca 30°  THD Fitness TITAN
La cerere
Banca 30 ° THD Fitness TITAN este un instrument profesional pentru antrenarea muschilor spatelui, pieptului și abdominali. Construcție robustă și rezistentă pentru sarcini grele cu greutăți mari. Construcție masivă, rezistentă la zgârieturi. Culorile construcției și tapițeria pot fi selectate de cli..
4410.00 Lei
Banca de Fitness Anatomica   THD Fitness TITAN
La cerere
Banca Anatomică THD Fitness TITAN este o construcție profesională, rezistentă și robustă destinată greutăților mari. Proiectată pentru uz profesional, fitness, cluburi sportive și multe altele. Construcție masivă, rezistentă la zgârieturi.Descriere tehnica:Construcție robustă și stabilăProiectat pen..
4590.00 Lei
Banca de Fitness THD
La cerere
TITAN THD este o bancă profesională de fitness, cu o construcție robustă și stabilă, concepută pentru exerciții cu greutăți. Construcție masivă, rezistentă la zgârieturi, vopsită special. Banchetă ergonomică pentru confortul utilizatorului. Culorile construcției și tapițeria pot fi selectate de clie..
3425.00 Lei
Banca reglabila THD Fitness TITAN
La cerere
Banca reglabilă THD Fitness TITAN este o bancă multifuncțională profesională, proiectată pentru sarcini grele. Design ergonomic și șezut tapițat, oferind un confort maxim în timpul antrenamentelor. Potrivit pentru antrenamente cu greutăți, mușchii abdominali, coapse și altele. Culorile cadrului meta..
4110.00 Lei
Banca Scott cu inclinatie de 45° - 60 ° THD Fitness TITAN
La cerere
Banca  Scott 45 ° - 60 ° THD Fitness TITAN este un dispozitiv de antrenament izolat pentru biceps, cu design ergonomic și scaun reglabil. 45 ° - 60 ° permite o izolare mai eficientă a bicepsului. Construcție robustă și masivă, cu un scaun dublu și un suport pentru plasarea barelor.Culorile cons..
3810.00 Lei
Banca Scott THD Fitness TITAN
La cerere
Banca Scott THD Fitness TITAN este un dispozitiv de antrenare a bicepsului folosind o pârghie, greutăți sau gantere. Design robust și ergonomic.Culorile construcției și tapițeria pot fi selectate de client într-un catalog RAL.Descriere Tehnica:Dispozitiv profesional pentru antrenamentul izolat al bi..
3812.50 Lei
Bara cu gerutati Fitness TITAN
La cerere
Bara cu greutăți Fitness TITAN este o bară profesională, care oferă un antrenament complex pentru diferite grupe musculare, fără limitare a greutății. Construcție masivă din oțel. Există o prindere îngustă și una largă pentru maximizarea confortului utilizatorului.Bara Fitness TITAN este proiectată ..
1650.00 Lei
Bara curbata de Fitness TITAN
La cerere
Camber Bar Fitness TITAN este o halteră profesională, complexă, cu un centru de greutate schimbat, care o face potrivită pentru persoanele cu probleme de spate în partea inferioară.Bară extrem de robustă din oțel de înaltă calitate.Camber Bar Fitness TITANis este proiectat pentru uz profesional, fit..
1110.00 Lei
Bara de antrenament Multifunctionala angled Fitness TITAN
La cerere
Bara multifuncțională este un echipament profesionist și complex de antrenament pentru diferite grupe musculare, cu trei tipuri de aderență înclinată, care permit o mare varietate de exerciții, protejând în același timp articulațiile umărului și încheieturile mâinii. Construcție extrem de robustă. E..
1110.00 Lei
Bara de Fitness multifunctionala Fitness TITAN
La cerere
Bara de antrenament este un accesoriu profesional, care cuprinde ma multe exerciții pentru diferite grupuri musculare. Construcție extrem de robustă. Bara este realizată cu trei poziții diferite de prindere pentru o mai bună funcționare și o varietate mai mare de exerciții. Este potrivită pentru dez..
1110.00 Lei
Bara de Fitness TITAN
La cerere
Bară profesională Fitness TITAN potrivită pentru toate tipurile de exerciții standard care pot fi efectuate cu această unitate. Extrem de robustă, din oțel de înaltă calitate, cu mâner dungat, anti-alunecare.Descriere Tehnica:Bară profesionalăOțel de înaltă calitateMânere încorporateNici o limită pe..
600.00 Lei
Bara Deadlift Fitness TITAN
La cerere
Bara Deadlift este un instrument profesional de antrenament pentru diferite grupuri musculare. Construcție extrem de robustă.Bara este proiectată pentru uz profesional, de fitness, cluburi sportive și multe altele.Descriere tehnica:Aparat profesionalConstrucție masivăMânere anti-alunecareNici o limi..
1140.00 Lei
Bara Multifunctionala de  Antrenament (Scurta) Fitness TITAN
La cerere
Bară multifuncțională de de antrenament, un dispozitiv complex pentru instruirea diferitelor tipuri de grupe de muschi. Abilitatea de a lucra în încăperi cu spațiu limitat. Construcție extrem de robustă. Bara este realizată cu două poziții diferite de prindere pentru o mai mare eficiență și o variet..
600.00 Lei
Afişare 1 - 20 din 50 (3 pagini)