Your Cart

Aqua Marina

Adaptor pentru placa SUP Aqua Marina
Livrare 14 zile
Adaptorul pentru placa SUP Aqua Marina este potrivit atat pentru compresoare, cat si pentru pompe. Cu acesta, veti umfla rapid si usor placa SUP, facandu-l compatibil cu compresorul sau pompa disponibile. Veti atinge presiunea necesara (PSI) in 4-10 minute.    Descriere tehnica:M..
35.00 Lei
Pantofi Aqua Marina Ombre
Livrare 14 zile
Pantofii Aqua Marina Ombre sunt potriviti pentru toate sporturile nautice, chiar si pentru alergare. Talpa lor asigura o aderenta buna si asigura stabilitate pe terenuri alunecoase, de exemplu atunci cand faceti surf. Materialele sunt de inalta calitate, se usuca rapid si nu irita pielea.  ..
0.00 Lei
Pantofi Aqua Marina Ripples II
Livrare 14 zile
Pantofii aqua Marina Ripples II sunt potriviti pentru toate sporturile nautice, chiar si pentru alergare. Talpa lor asigura o tractiune buna si asigura siguranta pe terenul alunecos, de exemplu atunci cand faceti surf. Materialele sunt de inalta calitate, se usuca rapid si nu irita pielea. &nbs..
172.50 Lei
Placa gonflabila SUP Aqua Marina Breeze 275
Livrare 14 zile
Placa gonflabila SUP Aqua Marina Breeze 275 este o placa universala pentru persoane cu o greutate maxima de 95 kg. Va recomandam paddleboard-ul Breeze pentru canotaj in lacuri si rauri mai mici. Tehnologia Drop Stitch mentine forma placii. Placuta din cauciuc din spate faciliteaza controlul in viraj..
1527.50 Lei
Placa gonflabila SUP Aqua Marina Fusion 315
Livrare 14 zile
Placa gonflabila SUP Aqua Marina Fusion 315 este potrivita pentru canotaj in toate conditiile. Aceasta placa SUP Aqua Marina Fusion 315 este extrem de stabila datorita latimii si volumului mare. Tehnologia Drop Stitch mentine forma placii. Tamponul din cauciuc in partea din spate pentru un control m..
1787.50 Lei
Placa gonflabila SUP Aqua Marina Vapor 300
Livrare 14 zile
Placa gonflabila SUP Aqua Marina Vapor 300 este o placa universala pentru incepatori si avansati. Tehnologia Drop Stitch mentine forma placii. Placuta din cauciuc din spate faciliteaza controlul in viraje si valuri. Acoperire EVA pentru o mai buna aderenta si confort. Maner pentru transport usor. Sp..
1655.00 Lei
Placa gonflabila SUP pentru copii Aqua Marina Vibrant 8.0
Livrare 14 zile
Placa gonflabila pentru copii Aqua Marina Vibrant 8.0 este conceputa pentru utilizatorii tineri si incepatori. Tehnologia utilizata pentru realizarea placii, Drop Stitch, mentine forma placii, care este unul dintre principalele sale avantaje.Placa gonflabila pentru copii Aqua Marina Vibrant 8.0 este..
1340.00 Lei
Scaun pentru placa SUP Aqua Marina
Livrare 14 zile
Scaun pentru placa SUP Aqua Marina este echipat cu un spatar si este un accesoriu necesar pentru oricine cauta un confort maxim in timpul canotajului. Scaunul este detasabil si extrem de usor de atasat la bord. Scaunul pentru placa SUP Aqua Marina este fabricat din materiale rezistente la uzura.&nbs..
112.50 Lei
Suport pentru vasla Aqua Marina
Livrare 14 zile
Suportul pentru vasla Aqua Marina este compatibil cu toate tipurile de vasle. Fabricat din neopren flexibil de 3 mm. Se fixeaza pe placa SUP prin intermediul unui inel tip D si pe vasla, cu velcro. Cu el obtineti securitatea de a nu pierde vasla in timp ce va scufundati.    Descr..
45.00 Lei
Vasla pentru placa SUP Aqua Marina Carbon Guide
Livrare 14 zile
Vasla pentru placa SUP Aqua Marina Carbon Guide este fabricata din carbon si fibra de sticla, ceea ce reduce semnificativ greutatea, mentinand in acelasi timp rezistenta maxima. Manerul T-bar permite prinderea sigura si confortabila a vaslei. Vasla pentru placa SUP Aqua Marina Carbon Guide este..
347.50 Lei
Vasla pentru placa SUP Aqua Marina Solid
Livrare 14 zile
Vasla pentru placa SUP Aqua Marina Solid este stabila si usoara, cu un sistem precis de reglare a lungimii, ceea ce o face potrivita pentru orice canotor. Manerul T-bar permite o prindere sigura si confortabila a vaslei. Lama vaslei pentru placa SUP Aqua Marina Solid este o combinatie de nailon..
245.00 Lei
Vasla profesionala pentru placa SUP Aqua Marina Carbon Pro
Livrare 14 zile
Vasla profesionala pentru placa SUP Aqua Marina Carbon Pro este potrivita pentru profesionistii care cauta un produs compact, usor si rezistent. Pentru un confort si mai mare, are un maner cu bara in T. Este formata din trei parti, ceea ce o face usor de transportat chiar si in rucsac. Se potriveste..
785.00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)