Your Cart

Aquatone

Vasla pentru placa SUP Aquatone Allstyle
Livrare 14 zile
Vasla pentru placa SUP Aquatone Allstyle este o paleta reglabila din aluminiu cu dimensiuni de la 160 la 220 cm, care este potrivita pentru incepatori si canotori intermediari. Pentru confort suplimentar, vasla este echipata cu un maner ergonomic. Vasla pentru placa SUP Aquatone Allstyle este usor s..
107.50 Lei
Placa gonflabila SUP Aquatone Flame 12.6
Livrare 14 zile
Placa SUP gonflabila Aquatone Flame 12.6 este o placa SUP universala de care te vei indragosti. Stabilitatea si manevrabilitatea excelente o fac potrivita atat pentru incepatori, cat si pentru utilizatorii experimentati. in ciuda greutatii sale incredibil de usoare (doar 11 kg), aceasta placa este e..
2347.50 Lei
Placa gonflabila SUP Aquatone Wave 10.6
Livrare 14 zile
Placa gonflabila SUP Aquatone Wave 10.6 este potrivita pentru rauri si lacuri calme, precum si pentru valuri medii. Placuta din cauciuc din spate faciliteaza controlul in viraje si valuri. Acoperire EVA pentru o mai buna aderenta si confort. Maner pentru transport usor. Placa gonflabila SUP Aquatone..
1847.50 Lei
Placa gonflabila SUP Aquatone Wave Plus 11.0
Livrare 14 zile
Placa SUP gonflabila Aquatone Wave Plus 11.0 este o placa universala de care te vei indragosti. Stabilitatea si manevrabilitatea excelente o fac potrivita atat pentru incepatori, cat si pentru utilizatorii experimentati. In ciuda greutatii sale incredibil de usoare (doar 9,7 kg), aceasta placa este ..
1947.50 Lei
Placa gonflabila SUP Aquatone Wave Plus 12.0
Livrare 14 zile
Placa SUP gonflabila Aquatone Wave Plus 12.0 este o placa universala de care te vei indragosti. Stabilitatea si manevrabilitatea excelente o fac potrivita atat pentru incepatori, cat si pentru vaslasii experimentati. In ciuda greutatii sale incredibil de usoare (doar 10,5 kg), aceasta placa este ext..
2072.50 Lei
Pompa de mana Aquatone
Livrare 14 zile
Pompa de mana Aquatone are o actiune dubla (umflare si dezumflare). Pompa este echipata cu un maner ergonomic si o piesa antiderapanta pentru pantofi, ceea ce o face usoara si convenabil de utilizat.    Descriere tehnica:Pompa cu dubla actiune : umflare-dezumflareManometru incorp..
117.50 Lei
Rucsac pentru placa SUP Aquatone Gear Bag
Livrare 14 zile
Rucsacul pentru placa SUP Aquatone Gear Bag este un accesoriu practic pentru posesorii unei placi SUP gonflabile, cu care o pot transporta sau depozita cu usurinta. Pe langa placa SUP, veti putea pune pompa, paleta si toate celelalte accesorii in acest rucsac. Rucsacul pentru placa SUP Aquatone..
142.50 Lei
Scaun pentru placa SUP Aquatone Kayak
Livrare 14 zile
Aquatone Kayak SUP Board Seat este accesoriul perfect pentru placa SUP, deoarece va permite sa stati si sa va relaxati in timpul unui antrenament. Scaunul si spatarul ergonomic sunt captusite si intarite pentru a oferi un confort maxim. Scaunul pentru placa SUP Aquatone Kayak este fabricat din ..
140.00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)