Your Cart

Intrebari frecvente

Online: Acesta este cel mai rapid, usor si mai sigur mod de a cumpara de la noi. Trebuie doar sa adaugati unul sau mai multe produse pe care doriti sa le cumparati in cosul nostru usor de utilizat. Apoi finalizati procesul de plata.

Email: Trimiteti un e-mail cu codul produsului, dimensiunea, pretul, informatiile de livrare si facturare la office@yakosport.ro sau completati formularul de comanda si atasați-l la e-mail.

Telefon: sunati-ne la ☎ +40 34 6630 002  si va vom prelucra comanda prin telefon.

Indiferent de metoda aleasa, vom procesa comanda dvs. in aceeasi zi si veti primi confirmarea comenzii dvs. prin e-mail sau telefon.


Mod super rapid de a face cumparaturi: puteti face cumparaturile fara a va crea un cont si puteti termina in cateva minute. Primim toate informatiile necesare pentru a procesa rapid comanda.

Usor: Avem un site web usor de navigat care va permite sa cautati produsele preferate, sa le adaugati in cosul de cumparaturi si sa completati procesul de achizitie / plata.

Securitate: puteti fi sigur ca informatiile si datele dvs. personale sunt bine protejate.


Codul (produsele) produsului (produselor) pe care doriti sa il / le achizitionati.

Cantitate si marime.

Adresa de facturare si livrare.

E-mail si telefon (astfel va putem trimite confirmarea).

Modalitati de plata.


Numerar la livrare / Mandat postal (POF) - in numerar la livrare, la livrarea prin curier.

Transfer bancar in contul vanzatorului.

Compania: SAXO LTD

IBAN: BG12UNCR76301254699680

SWIFT (BIC):    UNCRBGSF

Banca:  UniCredit Bulbank

Card de Credit / Card de Debit.

Preturile indicate pe site sunt in RON si se refera la 1 bucata / pereche si nu includ transportul si instalarea.


Pretul transportului este determinat de greutatea produselor comandate si de adresa de livrare. Pentru mai multe informatii, cititi Termenii de livrare.Timpul de livrare este de la 2 la 5 zile lucratoare, cu exceptia cazului in care se prevede altfel. Daca marfurile sunt epuizate in acest moment, va vom anunta si acestea vor fi livrate in termen de 10 zile lucratoare.

Cumparatorul are dreptul de a returna marfurile in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii marfii. In cazul in care consumatorul refuza in perioada specificata, acesta trebuie sa anunte vanzatorul si sa returneze produsul in ambalajul sau original, cu etichetele originale, fara a indica faptul ca produsul a fost utilizat, fara a fi deteriorat sau tratat in vreun fel / spalare, calcare etc./ si in toate celelalte conditii prevazute la articolul 55 din Legea privind protectia consumatorilor. In acest caz, utilizatorul plateste costul returnarii marfii.

Indiferent daca alegeti sa comandati prin intermediul site-ului nostru web, prin e-mail sau telefon, va vom anunta prin e-mail sau telefon despre starea comenzii dvs.

Este posibil sa se livreze in unele tari ale Uniunii Europene, dar numai prin acord prealabil.

Puteti schimba comanda dvs. din „Contul meu” din meniul „Comenzile mele” / pentru utilizatorii inregistrati / sau ne puteți contacta pe formularul nostru de contact sau pe urmatorul e-mail office@yakosport.ro, precum și la telefon +40 34 6630 002.


Acest website foloseste cookies. Navingand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora - Detalii