Your Cart

Avand in vedere situatia si numeroasele interdictii legate de COVID19, sunt posibile intarzieri de livrare. Va rugam sa ne scuzati!

Intrebari frecvente

Online: Acesta este cel mai rapid, usor si mai sigur mod de a cumpara de la noi. Trebuie doar sa adaugati unul sau mai multe produse pe care doriti sa le cumparati in cosul nostru usor de utilizat. Apoi finalizati procesul de plata.

Email: Trimiteti un e-mail cu codul produsului, dimensiunea, pretul, informatiile de livrare si facturare la office@yakosport.ro sau completati formularul de comanda si atasați-l la e-mail.

Telefon: sunati-ne la ☎ +40 34 6630 002  si va vom prelucra comanda prin telefon.

Indiferent de metoda aleasa, vom procesa comanda dvs. in aceeasi zi si veti primi confirmarea comenzii dvs. prin e-mail sau telefon.


Mod super rapid de a face cumparaturi: puteti face cumparaturile fara a va crea un cont si puteti termina in cateva minute. Primim toate informatiile necesare pentru a procesa rapid comanda.

Usor: Avem un site web usor de navigat care va permite sa cautati produsele preferate, sa le adaugati in cosul de cumparaturi si sa completati procesul de achizitie / plata.

Securitate: puteti fi sigur ca informatiile si datele dvs. personale sunt bine protejate.


Codul (produsele) produsului (produselor) pe care doriti sa il / le achizitionati.

Cantitate si marime.

Adresa de facturare si livrare.

E-mail si telefon (astfel va putem trimite confirmarea).

Modalitati de plata.


Numerar la livrare / Mandat postal (POF) - in numerar la livrare, la livrarea prin curier.

Transfer bancar in contul vanzatorului.

Nr Reg Com: J52/222/2014

Compania: SAXO SPORT SRL

IBAN: BG61UNCR76301054698475

VAT/CIF/CUI: RO33122217 

Banca: UniCredit Tiriac Bank, GIURGIU.

Card de Credit / Card de Debit.

Preturile indicate pe site sunt in RON si se refera la 1 bucata / pereche si nu includ transportul si instalarea.


Cand cumparati produse cu o valoare mai mica de 200 RON, se plateste un pret de livrare, care este generat automat. Pentru mai multe informații, cititi Termenii de livrare.

Cand cumparati produse cu valoare mai mare de 200 RON, livrarea este gratuita


Timpul de livrare este de la 2 la 5 zile lucratoare, cu exceptia cazului in care se prevede altfel. Daca marfurile sunt epuizate in acest moment, va vom anunta si acestea vor fi livrate in termen de 10 zile lucratoare.

Cumparatorul are dreptul de a returna marfurile in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii marfii. In cazul in care consumatorul refuza in perioada specificata, acesta trebuie sa anunte vanzatorul si sa returneze produsul in ambalajul sau original, cu etichetele originale, fara a indica faptul ca produsul a fost utilizat, fara a fi deteriorat sau tratat in vreun fel / spalare, calcare etc./ si in toate celelalte conditii prevazute la articolul 55 din Legea privind protectia consumatorilor. In acest caz, utilizatorul plateste costul returnarii marfii.

Indiferent daca alegeti sa comandati prin intermediul site-ului nostru web, prin e-mail sau telefon, va vom anunta prin e-mail sau telefon despre starea comenzii dvs.

Este posibil sa se livreze in unele tari ale Uniunii Europene, dar numai prin acord prealabil.

Puteti schimba comanda dvs. din „Contul meu” din meniul „Comenzile mele” / pentru utilizatorii inregistrati / sau ne puteți contacta pe formularul nostru de contact sau pe urmatorul e-mail office@yakosport.ro, precum și la telefon +40 34 6630 002.