Your Cart

Livrare

Termenii şi condiţiile de livrare

Plata produselor şi serviciilor de curierat se face conform termenilor şi condiţiilor Fan Courier sau DPD (in functie de compania de curierat aleasa de catre dumneavoastra).


Pretul de livrare

Tarifele de livrare practicate sunt tarifele de livrare NATIONALE practicate de FAN Courier sau DPD in functie de greutate dupa cum urmeaza:

 - Pentru toate comenzile* cu valoarea mai mare de 399 lei si pana in 5kg, livrarea este GRATUITA.

 - Pentru toate comenzile* cu valoarea mai mica de 399 lei si pana in 10kg, livrarea este 43,57 lei

 - Pentru toate comenzile* cu greutatea cuprinsa intre 5kg si 20kg, livrarea este 96,40 lei.

 - Pentru toate comenzile* cu greutatea de peste 21kg, livrarea este 168 lei.

Livrarea GRATUITA sau FIXA de 43,57 lei este valabila doar pentru localitatile unde exista sediu Fan Courier/DPD sau pentru care compania de curierat nu percepe kilometri suplimentari. Pentru celelalte localitati, clientii pot opta pentru livrare GRATUITA cu ridicare de la cel mai apropiat sediu Fan Courier/DPD sau livrare la domiciliu contra cost. (veti fi informat telefonic asupra costurilor suplimentare de transport).

Timpul de livrare

Timpul de livrare este de 2-5 zile lucratoare daca nu este menţionat altfel. Va vom informa in cel mai scurt timp posibil prin telefon sau email daca produsele comandate nu se afla pe stoc la momentul comenzii.

Instalarea şi setarea echipamentelor la adresa clientului

Pentru moment, serviciul de instalare si setare pentru echipamente fitness si sportive la adresa clientului NU este disponibil pentru Romania.

Rezilierea - Returnarea produselor

Conform Legii Pentru Protectia Consumatorului, clientul poate rezilia contractul in termen de 14 zile de la primirea produselor. Daca acesta decide rezilierea contractului in termenul legal şi respecta urmatoarele condiţii, valoarea produselor va fi returnata clientului:

  • vom fi contactaţi telefonic la e-mail: office@yakosport.ro  pentru a anunta returnarea si pentru a stabili modalitatea de returnare a valorii produselor;
  • produsele vor fi returnate in ambalajul original, nedeteriorate şi fara semne de uzura, insoţite de toate accesoriile (incluzand certificatul de garanţie, instrucţiunile de folosire, etc.) şi de documentele de plata;
  • daca motivul returnarii este oricare altul in afara de o greseala sau defect imputabil vanzatorului, costurile aferente returnarii produselor vor fi acoperite de catre client;
  • valoarea produselor va fi returnata clientului prin transfer bancar in max. 10 zile de la recepţia efectiva a produselor returnate;
  • daca una dintre condiţiile menţionate mai sus nu este respectata, ne rezervam dreptul de a refuza returul produselor iar acestea vor fi returnate clientului pe cheltuiala lui.


Plangeri şi garanţii

Posibile acţiuni vor fi decise de catre client, in cazuri particulare şi in baza unei legi in vigoare. Cumparatorul este obligat sa verifice posibilele defecte imediat dupa ce a intrat in posesia produselor. Daca sunt descoperite defecte, clientul este obligat sa anunţe imediat compania noastra. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru defectele cauzate de curier.

Garanţia produselor este de 24 de luni daca nu este menţionata alta perioada de garanţie. Garanţia se aplica doar defectelor de fabricaţie.

Garanţia nu se aplica pentru:

  • defecte rezultate in urma folosirii produsului;
  • folosirea necorespunzatoare a produsului;
  • depozitarea necorespunzatoare a produsului.
Procedura de reclamaţii/returnari:

Informaţi compania noastra despre problema intampinata, prin telefon, e-mail sau in scris; Trimiteţi produsele pe adresa companiei noastre, respectand indicatiile primite de la personalul SAXO SPORT prin curier. Condiţiile Comerciale sunt valabile doar pentru cumparatorii persoane fizice din Romania. Pentru clientii persoane juridice care doresc sa achizitioneze cantitati mari (oferim discounturi pentru volum/revanzare), conditiile comerciale vor fi transmise prin email dupa ce ne contactati anterior telefonic sau prin email. Pentru clienţii straini, la cerere, vor fi trimise condiţiile de business, lista de preţuri pentru export precum şi condiţiile de export.

Acest website foloseste cookies. Navingand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora - Detalii