Your Cart

Livrare

Termenii şi condiţiile de livrare

Plata produselor şi serviciilor de curierat se face conform termenilor şi condiţiilor Fan Courier sau DPD (în funcție de compania de curierat aleasă de către dumneavoastră).


Prețul de livrare

Tarifele de livrare practicate sunt tarifele de livrare NAȚIONALE practicate de FAN Courier sau DPD (în funcție de distanță, greutate și volum).

Pentru toate comenzile* cu valoarea mai mare de 499 lei livrarea este GRATUITĂ.

Pentru toate comenzile* cu valoarea mai mică de 499 lei livrarea este 28 lei.

Livrarea GRATUITA sau FIXĂ de 28 lei este valabilă doar pentru localitățile unde există sediu Fan Courier/DPD sau pentru care compania de curierat nu percepe kilometri suplimentari. Pentru celelalte localități, clienții pot opta pentru livrare GRATUITĂ cu ridicare de la cel mai apropiat sediu Fan Courier/DPD sau livrare la domiciliu contra cost. (veti fi informat telefonic asupra costurilor suplimentare de transport).

De asemenea, pentru urmatoarele categorii si subcategorii de produse, costurile de transport vor fi suportate de client in totalitate:

    - Fitness  >  Intarire corp > Gantere si haltere

    - Fitness  >  Intarire corp > Gantera bila

    - Fitness  >  Intarire corp > Discuri

Timpul de livrare

Timpul de livrare este de 2-5 zile lucrătoare dacă nu este menţionat altfel. Vă vom informa în cel mai scurt timp posibil prin telefon sau email dacă produsele comandate nu se află pe stoc la momentul comenzii.

Instalarea şi setarea echipamentelor la adresa clientului

Pentru moment, serviciul de instalare și setare pentru echipamente fitness și sportive la adresa clientului NU este disponibil pentru România.

Rezilierea - Returnarea produselor

Conform Legii Pentru Protectia Consumatorului, clientul poate rezilia contractul în termen de 14 zile de la primirea produselor. Dacă acesta decide rezilierea contractului în termenul legal şi respectă următoarele condiţii, valoarea produselor va fi returnată clientului:

  • vom fi contactaţi telefonic la 034 6630 002  pentru a anunta returnarea si pentru a stabili modalitatea de returnare a valorii produselor;
  • produsele vor fi returnate în ambalajul original, nedeteriorate şi fara semne de uzura, însoţite de toate accesoriile (incluzând certificatul de garanţie, instrucţiunile de folosire, etc.) şi de documentele de plată;
  • daca motivul returnarii este oricare altul in afara de o greseala sau defect imputabil vanzatorului, costurile aferente returnării produselor vor fi acoperite de către client;
  • valoarea produselor va fi returnată clientului prin transfer bancar în max. 10 zile de la recepţia efectiva a produselor returnate;
  • dacă una dintre condiţiile menţionate mai sus nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a refuza returul produselor iar acestea vor fi returnate clientului pe cheltuiala lui.


Plângeri şi garanţii

Posibile acţiuni vor fi decise de către client, în cazuri particulare şi în baza unei legi în vigoare. Cumpărătorul este obligat să verifice posibilele defecte imediat după ce a intrat în posesia produselor. Dacă sunt descoperite defecte, clientul este obligat să anunţe imediat compania noastră. Nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru defectele cauzate de curier.

Garanţia produselor este de 24 de luni daca nu este menţionata altă perioadă de garanţie. Garanţia se aplică doar defectelor de fabricaţie.

Garanţia nu se aplică pentru:

  • defecte rezultate în urma folosirii produsului;
  • folosirea necorespunzătoare a produsului;
  • depozitarea necorespunzătoare a produsului.
Procedura de reclamaţii/returnări:

Informaţi compania noastră despre problema întampinată, prin telefon, e-mail sau în scris; Trimiteţi produsele pe adresa companiei noastre, respectand indicatiile primite de la personalul SAXO SPORT prin curier. Condiţiile Comerciale sunt valabile doar pentru cumpărătorii persoane fizice din România. Pentru clientii persoane juridice care doresc sa achizitioneze cantitati mari (oferim discounturi pentru volum/revanzare), conditiile comerciale vor fi transmise prin email dupa ce ne contactati anterior telefonic sau prin email. Pentru clienţii străini, la cerere, vor fi trimise condiţiile de business, lista de preţuri pentru export precum şi condiţiile de export.