Your Cart

Blog

04 apr. Corturi Pinguin - noutati in productie
admin 0 236
Brandul ceh Pinguin este unul dintre cele mai consacrate pe piata in domeniul turismului. Scopul sau este de a produce echipamente functionale, fiabile si accesibile pentru o sedere activa in natura. Eforturile de a crea produse cu durata maxima de viata posibila sunt un obiectiv de conducere pentru companie. In magazinele sportive JAKO oferim o ma..
31 mar. Cele mai noi sine de cort de la DAC
0 176
De 30 de ani, DAC produce cele mai usoare, mai puternice si mai bune produse din aluminiu din industrie. Acestea dezvolta si introduc in mod constant noi tipuri de lamele pentru a proiecta si dezvolta cele mai usoare si mai rezistente corturi. Ei colaborează cu cei mai buni producatori de corturi din lume. Ne vom uita la inovatiile si tehnologiile ..
23 feb. Modele noi de protectii pentru rucsac de inalta tehnologie
admin 0 143
SAS-TEC este un producator inovator de protectii pentru toate sporturile riscante, precum ciclism, motocross, schi si multe altele. De ani de zile au fost un brand consacrat pentru multi producatori, nu numai in sport, ci si in medicina. Inginerii lor cunosc toate tipurile de sisteme de protectie de pe piata si pe baza acestor cunostinte dezvolta c..
22 dec. Cum sa alegi cea mai potrivita casca de schi?
0 139
Cum sa alegi cea mai potrivita casca de schi?Pentru a va bucura pe deplin de experienta practicarii sporturilor de iarna, trebuie sa aveti echipamentul potrivit. Unul dintre principalele accesorii de care veti avea nevoie este o casca de schi. Este important sa va protejati fata de zapada, lumina reflectata si raze UV pe pante. Casca de schi cu viz..
11 dec. Ce este bine de stiut despre lana sintetica (fleece)?
admin 0 156
Tesatura din lana sintetica (polar), mai bine cunoscuta sub numele de fleece, face parte integranta din garderoba moderna. Se gaseste in fabricarea de jachete, caciuli, pulovere, pantaloni sport, scutece refolosibile, imbracaminte de fitness, glugi, paturi si multe altele. Fie ca il folosim pentru munca, pentru camping si drumetii, pentru sporturi ..
26 nov. Ce este important atunci cand alegeti lenjerie termica?
admin 0 124
Cand esti pe cale sa ai o vacanta de iarna, este important sa alegi lenjeria termica potrivita. Acesta este primul strat de imbracaminte care sta cel mai aproape de corp si serveste la mentinerea temperaturii corporale corecte, respinge umiditatea de pe piele, aducandu-l la exteriorul hainelor. Lenjeria termica este potrivita in special pentru prot..
23 oct. Sosete termice - sintetice sau de lana?
admin 0 483
    In acest articol va vom prezenta istoricul sosetelor termice, dezvoltarea lor inovatoare in timp, care sunt principalele marci pe care le oferim, caracteristici in compozitia produsului, principalele tehnologii utilizate pentru realizarea acestora, va vom oferi, de asemenea, recomandari cu privire la modul de mentinere a acestora sosete termice..
26 aug. Bicicleta de echilibru
admin 0 163
Bicicleta de echilibru – concept Bicicleta de echilibru este o bicicleta pentru copii, pe care ii ajuta sa invete cum sa echilibreze si sa conduca corect. Diferite tipuri de bicicleta de echilibru sunt disponibile fara pedale sau cu mecanism de antrenare si sunt de obicei din lemn sau metal. De regula, bicicleta de echilibru aleasa ar trebui sa fie..
14 aug. Ghid benzi de alergare
admin 0 212
Lubrifierea benzii de alergare Pentru a reduce frecarea și o eventuală uzură timpurie a benzii, trebuie aplicat un ulei de lubrifiere direct pe spatele suprafeței de alergat. Pentru acest lucru, ridicați banda de alergare într-o parte și verificați nivelul de lubrifiere. Dacă suprafața este umedă, nu necesită lubrifiere. Dacă este uscată, atunci a..
27 iul. Ce este o placa SUP (Stand Up Paddleboarding)?
admin 0 483
In esenta, SUP este un tip de sport nautic in care stai pe o placa SUP specializata si te misti cu o vasla in ape deschise. Aceasta este o modalitate interesanta de a va bucura de frumusetea naturii in timp ce plutiti pe apa. Sportul este potrivit pentru persoane de toate varstele. Unele forme de placi SUP necesita pur si simplu mai multe practici...
27 iul. Cum sa ingrijesti o casca de motocicleta
0 328
Curatarea castii: Fiecare carcasa de casca de motocicleta necesita curatare periodica cu apa si un detergent usor si neagresiv. Daca suprafata este contaminata cu noroi sau insecte, acoperiti casca cu un prosop de hartie umeda sau o carpa moale umeda timp de cateva minute. Dupa inmuiere, murdaria este indepartata mai usor. Pentru comoditate, indepa..
27 iul. De ce este bine sa purtam o clema pentru nas cand inotam?
admin 0 315
O clema pentru nas (uneori numita dop de nas) este un dispozitiv mic care se prinde de nas si impiedica patrunderea apei in timpul inotului. Este un element deosebit de util pentru incepatorii care nu stapanesc inca tehnica de respiratie in timpul inotului. Folosirea unei cleme de nas este destul de usor de facut. Se impinge pe nas cu podul orienta..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)