Your Cart

Echipamente de fitness si accesorii

02 feb. Sa iti sculptezi un corp puternic si sanatos - este posibil cu o banca?
admin 0 885
Corpul uman este extrem de susceptibil la modelare. Putem modela rapid si usor corpul la care l-am visat intotdeauna - corpul care ne va creste stima si increderea de sine si care ne va ajuta sa ne bucuram de toate bucuriile vietii.Salile de sport sunt locurile care permit modelarea corporala usoara si de durata si pe care tot mai multi oameni aleg..
02 feb. Aparat de Vaslit - Corp sanatos si puternic - visul tuturor
admin 0 965
Cu totii visam la un corp sanatos, puternic si perfect modelat, care ne va ajuta sa avem mai multa incredere si mai mult succes in viata noastra de zi cu zi. Alimentatia corecta si vizitele regulate la sala sunt cea mai sigura modalitate de a-ti realiza visul, precum si cea mai benefica pentru organismul nostru. Un corp puternic si bine modelat ne ..
31 ian. Aparatul de fitness multifunctional - un dispozitiv pentru intregul corp (exemplu de program saptamanal)
admin 0 1221
Antrenamentul cu un aparat de fitness multifunctional va va imbunatati semnificativ sanatatea. Acest dispozitiv de fitness ofera antrenament pentru intregul corp cu posibilitatea de a face multe exercitii diferite. Exercitiile fizice va pot imbunatati activitatea mentala si starea de spirit, deoarece stimuleaza eliberarea serotoninei.Daca din anumi..
28 ian. Beneficiile si avantajele bicicletei de fitness
admin 0 484
Bicicleta de fitness este cu siguranta un aparat care ocupa una dintre primele pozitii cand vine vorba de antrenament acasa eficient cu rezultate pozitive. Cunoscuta si sub denumirea de bicicleta ergometru, simuleaza ciclismul, ceea ce o face extrem de potrivita persoanelor care au o zi lunga de lucru si nu au timp pentru antrenamentul dorit afara ..
28 ian. Saltele de yoga si antrenament - cum sa alegi?
admin 0 624
Antrenamentul modern include din ce in ce mai mult exercitii cu propria greutate si exercitii care se executa pe podea. In acelasi timp, yoga devine un sport din ce in ce mai popular de catre sportivii profesionisti si amatorii care doresc sa-si imbunatatească flexibilitatea si sanatatea generala.O parte integranta a echipamentului folosit in sali ..
24 ian. Ce este un kettlebell?
admin 0 473
Vrei sa slabesti, sa dezvolti masa musculara sau doar sa te tonifiezi, dar nu vrei sa platesti un abonament scump la un club de fitness? Atunci este timpul sa incepeti antrenamentul cu un kettlebell. Acestea sunt greutati compacte pentru antrenament in principal pentru partea superioara a corpului. Kettlebell-urile sunt potrivite atat pentru barbat..
14 ian. Pierdere rapida in greutate cu aparatul de vibromasaj
admin 0 333
Aparatele de vibromasaj devin din ce in ce mai populare in randul antrenorilor si prezenta lor in sali de sport devine aproape obligatorie. Functia lor este de a emite vibratii cu frecvente diferite si in directii diferite, datorita carora cursantul isi poate antrena muschii, precum si sa stimuleze limfa si descompunerea excesului de grasime. Antre..
14 ian. Bara de tractiuni - rapid, simplu si eficient
admin 0 431
Fiecare dintre noi care este pasionat de sport si se straduieste sa petreaca cel putin cateva ore pe saptamana in care se desfasoara activitati sportive, va fi placut surprins de aceasta bara de tractiuni.Stii ca o persoana este cu adevarat fericita atunci cand corpul sau este sanatos. Pentru a fi energic, tonifiat si plin de energie, trebuie nu do..
13 ian. O modalitate usoara de a pierde in greutate si de a modela corpul - exista una?
admin 0 337
Daca esti ferm motivat sa-ti schimbi stilul de viata si sa fii in forma, sanatos si rezistent – ​​fitness-ul te va ajuta sa-l atingi mai rapid si sa mentii rezultatele in timp. Fitness-ul nu este doar o combinatie de antrenamente fizice.Este un mod de a gandi si de a trai care, combinat cu o dieta adecvata, te va ajuta sa arati si sa te simti minun..
13 ian. Spalier de gimnastica - Cum sa diversificati antrenamentul de fitness?
admin 0 442
Daca esti unul dintre acei oameni care petrec mult timp antrenandu-se, probabil te-ai saturat de monotonia si rutina de a efectua exercitii obligatorii. Acesta este unul din motivele pentru a neglija sau, mai rau, a opri vizitele regulate la sala si, astfel, va neglijati forma fizica.Atitudinea mentala este importanta in antrenamentul de fitness. E..
12 ian. Tonifiere si relaxare cu un aparat de vibromasaj
admin 0 355
La sfarsitul unei zile grele de munca, simti nevoia unui masaj relaxant, nu-i asa? Solutia perfecta pentru muschii incordati si obositi - un aparat de vibromasaj. Va imbunatateste tonusul, puteti slabi sau elimina celulita neplacuta. Aceste platforme vibrante pot masa eficient muschii, relaxa arterele si venele si imbunatatesc circulația sangelui.A..
12 ian. Cum sa efectuati un antrenament optim de fitness?
0 341
Daca ai descoperit deja ca un corp perfect nu va veni fara ajutorul tau, atunci ti-ai dat seama ca trebuie sa faci un antrenament intensiv si de calitate. Combinat cu o alimentatie excelenta, aceasta te va ajuta sa fii in forma intr-un timp scurt, si te vei bucura constant de rezultatele obtinute pentru o perioada indelungata.Antrenamentul regulat ..
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)
Acest website foloseste cookies. Navingand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora - Detalii