bara tractiuni pentru usa Iron Gym XtremeFiecare dintre noi care este pasionat de sport si se straduieste sa petreaca cel putin cateva ore pe saptamana in care se desfasoara activitati sportive, va fi placut surprins de aceasta bara de tractiuni.

Stii ca o persoana este cu adevarat fericita atunci cand corpul sau este sanatos. Pentru a fi energic, tonifiat si plin de energie, trebuie nu doar sa mananci sanatos, ci si sa faci miscare.

Pentru toti fanii activitatilor sportive, barele de tractiuni sunt o modalitate ideala de a-ti mentine silueta fara a fi nevoie sa parasesti siguranta si confortul casei tale.

De multe ori intalnim oameni care, incercand sa-ti justifice kilogramele in plus, subliniaza lipsa timpului liber.

bara tractiuni pentru usa abdomene

Barele de tractiuni de inalta calitate pe care le veti gasi in magazinul nostru online sunt modalitatea perfecta de a nu da vina pe lipsa timpului si de a avea ambitia unui nou inceput, astazi.


De ce merita sa investesti in achizitionarea unei bare de tractiuni?


Adevarul este ca nu trebuie sa investesti in achizitionarea mai multor bare de tractiuni, din simplul motiv ca una va fi suficienta pentru a-ti satisface nevoile.

Inainte de a va decide sa investiti, sfatul nostru este sa va uitati la ce bare sunt disponibile pe piata si sa luati in considerare cu atentie ce produs corespunde exact asteptarilor si cerintelor dumneavoastra.

In cazul in care nu reusiti sa va orientati, puteti profita de opinia competenta a echipei noastre de profesionisti pregatiti. Ei va vor sfatui si va vor informa astfel incat alegerea dvs. sa fie cat mai corecta.

De fapt, bara este una dintre cele mai populare si eficiente moduri de a-ti antrena muschii, in special in partea superioara a corpului.

Multi utilizatori folosesc acest aparat acasa, deoarece instalarea in sine nu necesita cunostinte speciale si nu va va lua timp. 

Iti ofera posibilitatea de a te antrena la un moment convenabil pentru tine, fara a fi nevoie sa vizitezi sala de sport. Cu siguranta investitia facuta astazi te va rasplati de mai multe ori in timp.  

Bara tractiuni pentru usa

Specificitatea acestei bare este ca te antrenezi cu greutatea propriului tau corp. Daca simti ca greutatea nu este suficienta pentru tine, atunci oricand poti adauga greutate suplimentara picioarelor si astfel creste nivelul de dificultate. Exista si varianta inversa, mai ales pentru sportivii care acum incep antrenamentele cu o bara de tractiuni, si anume sa nu poata ridica propria greutate si astfel sa execute exercitiile incomplet. In astfel de cazuri, puteti include utilizarea unei benzi elastice pentru fitness. De exemplu, daca greutatea ta este de 80 kg si ati decis sa incepeti antrenamentul acasa al o bara de tractiuni, dar nu puteti face exercitiul pe deplin sau doriti sa faceti mai multe repetari, puteti face urmatoarele:


Luati o banda elastica de fitness care are o incarcatura de aproximativ 30 kg.

Fixati un capat la parghia bara de tractiuni si plasati celalalt capat sub un picior.

Tineti piciorul care se afla pe banda de cauciuc incordat si intins, avand grija ca banda de cauciuc sa nu alunece si sa va loveasca.


Acest lucru va reduce o parte din greutatea proprie, permitandu-va sa efectuati corect exercitiile de bara de tractiuni si cu mai multe repetari.

Prin exercitii fizice regulate, toata lumea se poate lauda cu cresterea masei musculare la spate, umeri si brate.

Un alt avantaj al acestui dispozitiv este ca in timpul antrenamentului in sine toate grupele musculare sunt incarcate, iar tensiunea se concentreaza mai ales pe partea superioara a corpului.

Noi, cei de la Yakosport.ro, va oferim bare de tractiuni de inalta calitate click AICI, care sunt pe cale sa va implineasca unul dintre visele, si anume un corp frumos si sanatos!