Corpul uman este extrem de susceptibil la modelare. Putem modela rapid si usor corpul la care l-am visat intotdeauna - corpul care ne va creste stima si increderea de sine si care ne va ajuta sa ne bucuram de toate bucuriile vietii.

Salile de sport sunt locurile care permit modelarea corporala usoara si de durata si pe care tot mai multi oameni aleg sa le viziteze. exercitii cu banca de fitness

Antrenamentele regulate de fitness imbunatatesc atat starea corpului, cat si sanatatea mintala la fel de bine. Cu o activitate fizica intensa, nu se construiesc doar muschii, ci si caracterul si avem nevoie de unul care sa facem fata cu usurinta fiecarei provocari pe care o intampinam in viata. Echipamentul de fitness este cel mai bun mod de a incarca in mod optim grupele musculare individuale. Sunt necesare atat in sala de sport, cat si acasa, cand nu avem timp si posibilitatea de a vizita cea mai apropiata sala.banca fitness

Antrenamentele pentru partea superioara a corpului nu se pot lipsi de exercitii si greutati precum si o banca de fitness. Este o necesitate pentru orice program de fitness de succes. Unul dintre cele mai cunoscute exercitii de pe banca de fitness este ridicarea unei haltere din spatele capului. Antrenamentul partii superioare a corpului este pur si simplu inutil fara ea. Acesta este un exercitiu excelent pentru piept, dar trebuie efectuat cu un partener pentru a evita ranirile si accidentarile.

banca fitness exercitiiUn alt exercitiu important pentru partea superioara a corpului, care se executa pe o banca de fitness este ridicarea unei greutati dintr-o pozitie semiinclinata. Exercitiul dezvolta muschii pieptului si umerilor. Nu este potrivit pentru incepatorii in culturism si trebuie efectuat si cu un partener. Un alt tip sunt bancile de fitness pentru prese abdominale.

Bancile de fitness sunt echipamente de fitness pe care le poti folosi acasa, intrucat nu ocupa mult spatiu, si pot fi gasite la un pret foarte bun in magazinul online Yakosport.ro iti permit sa faci multe exercitii cu sau fara accesorii. Exercitiile cu banca de fitness sunt efectuate mult mai corect si complet, in timp ce, in acelasi timp, riscul de accidentare si trauma este minimizat. 

Daca te hotarasti sa cumperi o banca de fitness multifunctionala, vei putea face multe exercitii fara accesorii suplimentare - picioare, fese, abdomen, spate si brate. Iar daca adaugi gantere vei putea sa-ti antrenezi pieptul si umerii, ceea ce in practica iti permite sa faci un antrenament complex si complet, suficient pentru intregul corp cu ajutorul unuia, cel mult doua echipamente de fitness extrem de accesibile.

In sortimentul magazinului online Yakosport.ro vei gasi o varietate de banci statice, pliabile, reglabile, pentru prese abdominale, multifunctionale si de inversie, banci de fitness la preturi extrem de accesibile. Vezi ofertele noastre AICI.