Your Cart

Blog

02 feb. Sa iti sculptezi un corp puternic si sanatos - este posibil cu o banca?
admin 0 891
Corpul uman este extrem de susceptibil la modelare. Putem modela rapid si usor corpul la care l-am visat intotdeauna - corpul care ne va creste stima si increderea de sine si care ne va ajuta sa ne bucuram de toate bucuriile vietii.Salile de sport sunt locurile care permit modelarea corporala usoara si de durata si pe care tot mai multi oameni aleg..
02 feb. Aparat de Vaslit - Corp sanatos si puternic - visul tuturor
admin 0 977
Cu totii visam la un corp sanatos, puternic si perfect modelat, care ne va ajuta sa avem mai multa incredere si mai mult succes in viata noastra de zi cu zi. Alimentatia corecta si vizitele regulate la sala sunt cea mai sigura modalitate de a-ti realiza visul, precum si cea mai benefica pentru organismul nostru. Un corp puternic si bine modelat ne ..
31 ian. Aparatul de fitness multifunctional - un dispozitiv pentru intregul corp (exemplu de program saptamanal)
admin 0 1241
Antrenamentul cu un aparat de fitness multifunctional va va imbunatati semnificativ sanatatea. Acest dispozitiv de fitness ofera antrenament pentru intregul corp cu posibilitatea de a face multe exercitii diferite. Exercitiile fizice va pot imbunatati activitatea mentala si starea de spirit, deoarece stimuleaza eliberarea serotoninei.Daca din anumi..
28 ian. Beneficiile si avantajele bicicletei de fitness
admin 0 487
Bicicleta de fitness este cu siguranta un aparat care ocupa una dintre primele pozitii cand vine vorba de antrenament acasa eficient cu rezultate pozitive. Cunoscuta si sub denumirea de bicicleta ergometru, simuleaza ciclismul, ceea ce o face extrem de potrivita persoanelor care au o zi lunga de lucru si nu au timp pentru antrenamentul dorit afara ..
28 ian. Saltele de yoga si antrenament - cum sa alegi?
admin 0 633
Antrenamentul modern include din ce in ce mai mult exercitii cu propria greutate si exercitii care se executa pe podea. In acelasi timp, yoga devine un sport din ce in ce mai popular de catre sportivii profesionisti si amatorii care doresc sa-si imbunatatească flexibilitatea si sanatatea generala.O parte integranta a echipamentului folosit in sali ..
26 ian. Box - Ce trebuie sa stim despre saci de box, manusi, casti, palmare si protectii?
admin 0 2579
S-au spus multe despre beneficiile antrenamentelor de box si alte arte martiale. In acest articol vom incerca sa va oferim informatii utile despre accesoriile de care aveti nevoie daca sunteti deja convins de eficacitate si ati decis sa incepeti antrenamentul de box. Mai jos veti obtine informatii despre:● Saci de box - scop, tipuri, ce trebuie lua..
24 ian. Ce este un kettlebell?
admin 0 479
Vrei sa slabesti, sa dezvolti masa musculara sau doar sa te tonifiezi, dar nu vrei sa platesti un abonament scump la un club de fitness? Atunci este timpul sa incepeti antrenamentul cu un kettlebell. Acestea sunt greutati compacte pentru antrenament in principal pentru partea superioara a corpului. Kettlebell-urile sunt potrivite atat pentru barbat..
15 ian. Lenjerie termica Hi-Tec
admin 0 549
S-a dovedit ca iarna nu este un obstacol pentru caracterele dinamice, care se angajeaza constant in sporturi active sau sunt iubitori de turism. Unul dintre cele mai importante lucruri este felul in care ne imbracam. Deoarece aerul este cel mai bun izolator, este bine ca imbracamintea exterioara sa nu se potriveasca perfect corpului. Astfel, barier..
15 ian. Patine de gheata - sport sau divertisment?
admin 0 333
Patinele de gheata sunt lame metalice plasate sub picior, concepute pentru o miscare si o ghidare usoara la patinaj. Primele modele erau realizate din copitele unui cal, bou sau cerb, prinse de picioare cu curele de piele. Modelele moderne sunt disponibile in multe tipuri diferite, care sunt alese in functie de cerintele activitatii. Sunt purtate p..
14 ian. Pierdere rapida in greutate cu aparatul de vibromasaj
admin 0 335
Aparatele de vibromasaj devin din ce in ce mai populare in randul antrenorilor si prezenta lor in sali de sport devine aproape obligatorie. Functia lor este de a emite vibratii cu frecvente diferite si in directii diferite, datorita carora cursantul isi poate antrena muschii, precum si sa stimuleze limfa si descompunerea excesului de grasime. Antre..
14 ian. Lenjerie termo - lana merino sau sintetica?
admin 0 1183
Lenjeria termica este conceputa pentru a asigura o izolare termica eficienta, ajutand la mentinerea unei temperaturi corporale adecvate. Din ce in ce mai multi oameni pariaza pe ea in perioada de iarna a anului, precum si in camping, drumetii si alte activitati care se petrec noaptea in aer liber. O gama extrem de bogata si diversa de lenjerie term..
14 ian. Bara de tractiuni - rapid, simplu si eficient
admin 0 433
Fiecare dintre noi care este pasionat de sport si se straduieste sa petreaca cel putin cateva ore pe saptamana in care se desfasoara activitati sportive, va fi placut surprins de aceasta bara de tractiuni.Stii ca o persoana este cu adevarat fericita atunci cand corpul sau este sanatos. Pentru a fi energic, tonifiat si plin de energie, trebuie nu do..
Afişare 1 - 12 din 41 (4 pagini)
Acest website foloseste cookies. Navingand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora - Detalii