S-au spus multe despre beneficiile antrenamentelor de box si alte arte martiale. In acest articol vom incerca sa va oferim informatii utile despre accesoriile de care aveti nevoie daca sunteti deja convins de eficacitate si ati decis sa incepeti antrenamentul de box. Mai jos veti obtine informatii despre:


● Saci de box - scop, tipuri, ce trebuie luat in considerare, care sunt beneficiile antrenamentului cu ei

Manusi de box - tipuri, scop, cum sa alegeti materialul, dimensiunea si greutatea

Casti de box - proiectate, materiale, ce este important de stiut atunci cand alegeti

Palmare de box - scop si functie, ceea ce trebuie sa stim despre ele

Protectii de lupta - scop si tipuri

Am incercat sa sistematizam si sa prezentam in cel mai accesibil mod posibil, informatii importante despre aceste produse, facandu-ti cat mai usor atunci cand faci alegerea.

saci de box insportline

Saci de box


Sacii de box sunt o astfel de parte a echipamentului tau care te va ajuta la antrenament, astfel incat sa-ti poti invinge adversarul.


Scopul  sacilor de box


● Antreneaza forta loviturii

● Imbunatatesc coordonarea

● Cresc puterea musculara


Sacul de box este de obicei din piele si este umplut cu taieturi de carpe, nisip sau alte materiale asemanatoare. Pentru a te prezenta cu demnitate si pentru a-ti invinge adversarul, trebuie sa fii intr-o forma fizica buna, antrenandu-ti coordonarea si concentrarea. Sacul de box este un instrument excelent pentru a realiza acest lucru. Va ajuta sa va antrenati puterea loviturii si sa va imbunatatiti tehnica.

Cand te antrenezi cu un sac de box, folosesti toti muschii bratelor si spatelui. Sunt implicati si muschii abdominali. De asemenea, puteti antrena miscarea picioarelor, precum si sa loviti cu piciorul in sacul de box. Antrenamentul regulat va ajuta la cresterea fortei muschilor dumneavoastra, precum si a loviturilor din timpul meciului. In plus, aceste antrenamente antreneaza coordonarea miscarilor tale, care este, de asemenea, o conditie prealabila importanta pentru victorie.


Ce sa iei in considerare atunci cand alegi un sac de box?


Alegerea unui sac de box nu este deloc o sarcina usoara. Mai intai trebuie sa decideti ce model doriti sa cumparati. Cele care atarna pe tavan sau de rame speciale.

Ganditi-va la umplutura - poate varia de la nisip pana la taieturi din piele. Inaltimea este, de asemenea, un factor care nu trebuie subestimat.


Care sunt beneficiile antrenamentului cu un sac de box?


Ca in orice sport, artele martiale prezinta multe beneficii.

Sportivii profesionisti afirma deschis ca datorita antrenamentului scapa de stres si tensiune, care fac parte din modul modern de viata.

Antrenamentul cu un sac de box ajuta, de asemenea, la imbunatatirea sanatatii fizice si psihice a unei persoane.


Care sunt principalele tipuri de saci de box?


Cei mai comuni sunt sacii de box suspendati. Acestia trebuie fixati cat mai ferm posibil fie pe tavan, fie pe un cadru special. Umplutura poate fi cea mai variata.

Exista, de asemenea, astfel de saci de box care va permit sa reglati umplutura in sine, densitatea si duritatea acesteia. Este important sa luati in considerare inaltimea sacului atunci cand il alegeti.

Exista si o varianta de sac de box cunoscuta sub denumirea de simulator, care este de obicei gonflabila sau umplutura este mai usoara. Caracteristicile acestui tip de sac de box sunt ca stau pe un suport pe pamant si imita trupul adversarului tau. Destul de des sunt chiar si sub forma umana.

manusi de box woman

Care ar trebui sa fie lungimea sacului de box?


Atunci cand alegeti un sac de box, una dintre cele mai importante caracteristici de luat in considerare este lungimea.

Daca vrei sa te antrenezi cu adevarata placere si sa profiti la maximum de antrenamentul in sine, atunci mijlocul lungimii in sine ar trebui sa fie la nivelul garzii. In caz contrar, este important sa reglati lungimea.


Manusi


Daca intentionati sa faceti box sau arte martiale, este bine sa obtineti manusi de box de calitate. Scopul lor este:


● Protejeaza mainile impotriva ranirilor

● De asemenea, va protejeaza adversarul

● Atenueaza socurile


Manusile de box sunt concepute nu numai pentru a va proteja mainile de rani, ci si pentru a va face antrenamentul mai eficient. De obicei, sunt confectionate din piele artificiala sau naturala si au o captuseala interioara care inmoaie loviturile. Acestea trebuie sa aiba carlige sau curele care sa regleze manusile de box si sa le ajute sa se potriveasca bine, ceea ce este important pentru confort si siguranta in timpul meciului.


Dupa cum stiti, antrenamentul de box are multe beneficii. Cu toate acestea, inainte de a incepe antrenamentul, trebuie sa obtineti cateva accesorii obligatorii. Unul dintre ele sunt manusile de box. Sunt ceva ca niste manusi tapitate pe care sportivii le folosesc pentru a-si proteja mainile in timpul antrenamentului de box. Daca ai acasa o para de box, ai nevoie si de manusi de box pentru a-ti proteja mainile de rani. In sparring-ul de box, manusile de box reduc riscul de ranire la mainile ambilor jucatori. Acestea reduc impactul loviturilor, ceea ce la randul sau minimizeaza riscul de comotii.


Manusile de box sunt de obicei din piele impermeabila, vinil sau piele artificiala si vin cu un alt tip de tampon. Acestea trebuie sa aiba curele sau carlige care va permit sa reglati etanseitatea. Manusile de box sunt disponibile intr-o varietate de culori, stiluri, greutati, marimi si calitati. Indiferent de manusile pe care le alegi, asigura-te ca sunt pe marimea ta si ca se potrivesc perfect mainilor tale. Purtarea manusilor de box ar trebui sa creeze un sentiment de confort si siguranta, ceea ce va face antrenamentul cu adevarat placut si plin de satisfactii.


Manusile de box nu sunt folosite doar in timpul unui meci. Daca te antrenezi cu o para box, iti vor fi si in acest caz de folos. Purtandu-le in timpul unui meci, iti protejezi nu numai mainile, ci si adversarul de lovituri mai puternice, care il vor proteja de rani mai grave la cap. Manusile de box sunt disponibile in diferite marimi, astfel incat sa poata fi purtate atat de copii, cat si de adulti. Exista si manusi concepute pentru doamne.

Atunci cand iti alegi manusile, trebuie sa alegi o marime care sa se potriveasca perfect pe mana si sa te faca sa te simti confortabil. Astfel meciul sau antrenamentul vor fi mai eficiente si te vei simti in siguranta.

woman box punch


Gasiti cele mai confortabile si puternice manusi de box


Pentru a va asigura un echipament excelent atunci cand decideti sa luati boxul in serios, este foarte important ce manusi de box alegeti. Ele determina nu numai calitatea si acuratetea loviturii in timpul antrenamentului, ci si nivelul progresului tau - nu este posibil sa stapanesti toate tehnicile cu manusile de box nepotrivite si inconfortabile, nepersonalizate sau din materiale de proasta calitate.

La alegerea manusilor de box, pretul este in mare masura decisiv, deci preturile mai mari garanteaza o calitate superioara atat a materialelor, cat si a manoperei. Dupa cum probabil stiti, manusile de box de calitate scazuta vor fi mult mai scumpe pentru ca va trebui sa le schimbati des, ca sa nu mai vorbim de faptul ca va lasa practic neprotejat. Ranile provenite din utilizarea manusilor de box de calitate scazuta sunt frecvente.

woman boxing tranning


Ce tipuri de manusi de box oferim?


Va oferim o mare varietate de manusi de box la preturi de top. Acestea variaza in functie de modele, dimensiuni, materiale si tip de prindere, astfel incat fiecare sportiv incepator sau experimentat in acest sport de putere serios sa gaseasca echipamentul potrivit care sa-l faca un campion.

Va oferim manusi de box profesionale perfecte care vor minimiza ranirile mainilor atat in timpul antrenamentului de sparring, cat si in timpul exercitiilor cu para de box. Va oferim excelentul model de manusi pentru box marca Carbon Armageddon, din material sintetic ce garanteaza o utilizare indelungata. Ceea ce este special la acest model este tehnologia care permite materialului sa respire, protejeaza impotriva transpiratiei, mirosurilor si microbilor.

Un alt model din piele naturala sunt manusile de box Spartan Top Ten, care va ofera, de asemenea, protectie 100% a mainilor si siguranta pentru adversarul dvs din ring. Pielea naturala puternica a acestui model va va permite sa economisiti bani la actualizarea constanta a echipamentului dumneavoastra. Aceste manusi de box sunt fabricate din spuma foarte groasa si au o prindere maxima usoara cu velcro. Forma lor le face universale pentru fiecare mana, atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Modelele noastre sunt cat mai usoare pentru a nu incetini miscarile mainilor. Manusile noastre de box de cea mai inalta calitate sunt echipate cu tesaturi care protejeaza mainile nu numai in timpul loviturilor, ci si de transpiratia tipica in fiecare sport. Acest lucru le protejeaza mai mult timp, deoarece elimina nevoia de curatare si dezinfectie frecventa, oferind in acelasi timp mainilor protective impotriva infectiilor fungice si bacteriene.


Care sunt tipurile principale?


Manusile de box difera in mai multe criterii de baza, cum ar fi materialele, fixarea si marimea.

Exista o mare varietate pe piata, dintre care puteti alege.


Trebuie sa cumparam acest accesoriu daca vrem sa ne antrenam cu un sac de box?


Oamenii care doresc sa practice box au nevoie de cateva lucruri pentru a-si realiza visul. Unul dintre ele este sacul de box, fara de care antrenamentul nu poate avea loc.

Urmeaza manusile de box. Sunt accesoriul care te protejeaza de raniri.

Este esential sa purtati manusi pentru ca impactul sa fie mai sigur, sa va simtiti mai stabil si sa va protejati mainile de ruperea sau craparea unui os, precum si de leziunile superficiale ale gleznelor.


Cum sa alegi marimea potrivita?


Este evident ca mainile oamenilor nu sunt la fel, asa ca ar trebui sa alegeti cu atentie marimea pe care o cumparati pentru dvs.

Unele dintre accesorii sunt potrivite pentru palmele mici, in timp ce altele se potrivesc bine persoanelor cu palma larga. Masurati-le inainte de a cumpara. Acesta este cel mai sigur mod de a face alegerea perfecta. Pe langa dimensiunea manusilor, trebuie sa va uitati cu atentie la greutatea acestora. Greutatea acestor accesorii de box este notata in uncii. O uncie este aproximativ 28 de grame. Manusile de box pot cantari intre 8 si 16 uncii, in functie de cine le va folosi - copil, adolescent, adult. Cu noi poti profita de perioada de 30 de zile pentru inlocuirea produsului, daca modelul pe care l-ai cumparat de la noi nu este comod pentru tine. De asemenea, va puteti consulta cu vanzatorii nostri inainte de a comanda ce model este potrivit pentru dvs.


Din ce material ar trebui sa fie facute manusile de box pe care alegem sa le cumparam?


Daca bugetul tau nu este limitat, este indicat sa mergi pe un model de prima clasa si anume manusile din piele. Va vor servi cu siguranta cel putin un deceniu.

Pielea este un material respirabil si cu siguranta iti va oferi doza necesara de confort, astfel incat sa poti face sport cu placere.

Cu toate acestea, daca ai un buget limitat, poti alege din material sintetic de clasa superioara. Manusile din acest material nu vor fi la fel de bune ca pielea, dar sunt totusi o alternativa.

Casca box Spartan

Casti


Castile de box sunt cea mai importanta parte a echipamentului dumneavoastra, deoarece va protejeaza capul de rani grave.



Scopul castilor de box


● Protejeaza capul de rani

● Proteaza fata de rani

● Asigura securitate pentru un antrenament mai bun


Daca esti incepator in box sau arte martiale, ar trebui sa alegi o casca de box care sa-ti protejeze nu doar capul, ci si cele mai vulnerabile parti ale fetei. S-a vorbit mult in ultimul timp despre scoaterea castilor de box pentru a face lupta mai spectaculoasa, dar nu face asta. Casca de box te poate proteja chiar si de rani fatale. Sa demonstrat ca purtarea unei casti de box reduce rezistenta la impact cu aproximativ 30%.

Aceste produse sunt in general realizate din piele artificiala sau naturala si au un strat interior de spuma speciala. Aceasta parte a castii este cea care ia greul. Unele casti sunt concepute pentru a proteja fata de abraziuni si taieturi, ceea ce este foarte important daca faci box sau arte martiale doar pentru distractie. Ceafa trebuie protejata pentru ca este cea mai vulnerabila.

Atunci cand alegeti o casca de box, trebuie sa luati in considerare dimensiunea capului. Daca iei o casca mai mica, aceasta va fi prea stransa, ceea ce va crea disconfort si nu te vei putea concentra pe sparring. Nu ar trebui sa fie nici prea mare, deoarece se poate rasuci in timpul luptei, iar acest lucru ii va reduce capacitatea de a va proteja, precum si faptul ca va poate distrage atentia sau va va reduce vizibilitatea.


Ce sa stii cand alegi o casca de box?


Castile de box indeplinesc o sarcina deosebit de importanta, si anume de a proteja impotriva vanatailor si leziuni ale arcadelor. Gasirea castii de box perfecta cu siguranta nu este o sarcina usoara, din simplul motiv ca dimensiunea capului oamenilor nu este aceeasi .

Este important ca, in timp ce o porti, sa ai o vizibilitate buna, astfel incat sa te comporti adecvat in ring, precum si sa se potriveasca perfect cu forma capului pentru a-ti oferi un confort deplin in timpul unui antrenament sau meci profesional.


Din ce material se recomanda realizarea castii de box?

woman boxing trainning

Daca o casca de box este cu adevarat bine construita, o poti folosi aproape un deceniu. Daca te hotarasti sa cumperi o casca ieftina, este important sa stii ca in acest fel iti pui in pericol sanatatea, precum si siguranta generala in timpul meciului.

Este important sa acordati atentie materialelor - interior si exterior, precum si cusaturile in sine. Castile din piele sunt cea mai buna alegere.

Sunt respirabile, durabile si va ofera senzatia de confort de care aveti nevoie.

Modelele sintetice nu sunt cele mai rezistente, dar sunt o alternativa daca ai un buget limitat.


Palmare


Toate modelele de palmare de box urmaresc nu numai sa sporeasca placerea antrenamentului in sine, ci si sa va ofere confortul si comoditatea necesare, protejandu-va de socuri.

Tehnologii si materiale inovatoare care au trecut anterior tot felul de teste de calitate si standardizare intra in joc pentru productia de produse din acest sector.

Acesta este unul dintre motivele pentru care garantam clientii nostri pe durata de viata dupa achizitionarea unui astfel de articol de la noi.

In cazul in care intampinati unele dificultati si nu sunteti sigur in ce model sa investiti, sfatul nostru este sa contactati echipa noastra de consultanti a carei experienta vasta le permite sa rezolve chiar si cele mai complexe cazuri.

Aveti incredere in noi atunci cand cumparati acest accesoriu si va promitem ca nu veti gresi pentru alegerea facuta.


Ce trebuie sa stim despre palmarele de box?

woman smile on boxing trainning

Aceastea fac parte din echipamentul necesar fiecarui sportiv, fie ca este un simplu joc de amatori sau un meci profesionist.

Daca nu doriti sa va alegeti cu vanatai sau alte rani neplacute, va sfatuim sa acordati mare atentie la imbracamintea si echipamentul de calitate.

Modelele sunt potrivite pentru utilizare in orice antrenament, asa cum a devenit deja clar. Cele mai multe dintre ele sunt confectionate din piele sintetica, care ofera o durabilitate mai mare la sarcini intense.

Datorita palmarelor in sine, aveți posibilitatea de a va imbunatati puterea loviturii, de a imbunatati tehnica de executie a loviturilor.


Care sunt caracteristicile distinctive ale modelelor noastre de palmare pentru sparring.


Sunt confectionate din piele sintetica de foarte buna calitate;

Imbunatatire de invidiat a fortei loviturilor;

Cunostinte tehnice mai bune;

Spuma multistrat, al carei scop este acela de a absorbi socurile;

Curea atasata cu inchidere velcro;

Sunt rezistente la sarcini mari.

Celor dintre voi care credeti ca a venit timpul sa va inlocuiti vechile palmare de box sau simtiti nevoia sa va rasfatati pentru prima data, acei ce sunteti manati de pasiunea voastra pentru box, va sugeram sa arunce o privire atenta la catalogul nostru de produse si sa aleaga pereche care le vor satisface nevoile lor individuale.

boxing trainning for beginners

Protectii de lupta


Protectiile de box sunt o parte foarte importanta a echipamentului dumneavoastra, indiferent daca va antrenati ca amator sau profesionist.

Scopul protectiilor de lupta


● Protejeaza partile importante ale corpului

● Imbunatatesc pregatirea

● Asigura securitate

protectiile de box

Protectiile de box sunt de diferite tipuri. 

Protezele dentare pot fi folosite nu numai de adulti, ci si de copii. Scopul lor este de a proteja dintii impotriva ruperii in timpul antrenamentului, precum si impotriva muscaturilor. Protezele dentare pot fi folosite nu numai in artele martiale si box, ci si in alte sporturi. Ele pot fi purtate chiar si de persoanele cu bretele. Majoritatea protezelor permit modelarea dintilor pentru o siguranta maxima.

Unele arte martiale necesita utilizarea picioarelor. In acest caz, este bine sa folositi protectii de lupta pentru picioare. Scopul lor este de a va proteja picioarele de ranile cauzate de lovituri. In acelasi timp, aceste protectii sunt proiectate astfel incat sa nu opreasca miscarea in timpul luptei. Protectiile de lupta pentru picioare vin intr-o varietate de dimensiuni, astfel incat toata lumea sa le poata folosi.

Protectiile de box au ca scop protejarea diferitelor parti expuse ale corpului in timpul meciului. Cand esti sigur ca esti bine protejat, vei putea sa te concentrezi mai bine si sa faci lovituri precise, care la randul lor vor duce la victoria ta. Protectiile de box sunt o necesitate atunci cand esti incepator in box si arte martiale.


In categoria noastra de arte martiale, puteti gasi tot ce aveti nevoie pentru a incepe sau a efectua un antrenament complet de box sau alte arte martiale. Oferim o mare varietate de articole care se afla in diferite game de pret pentru a va facilita alegerea produselor. Pentru a vedea ofertele noastre click aici.