Cu totii visam la un corp sanatos, puternic si perfect modelat, care ne va ajuta sa avem mai multa incredere si mai mult succes in viata noastra de zi cu zi. Alimentatia corecta si vizitele regulate la sala sunt cea mai sigura modalitate de a-ti realiza visul, precum si cea mai benefica pentru organismul nostru. 

Un corp puternic si bine modelat ne ofera nu doar increderea in sine necesara, ci si sanatatea pe care atat de des o subestimam pana cand o pierdem. Activitatea fizica regulata cu incarcare adecvata a tuturor grupelor de muschi ne va face nu numai mai puternici, ci si mult mai energici, veseli si zambitori. Aparatele de vaslit ne ajuta sa antrenam muschii in cel mai potrivit mod, astfel incat antrenamentele sa conduca intotdeauna la rezultate excelente si rapide.

De obicei, aparatele de vaslit sunt potrivite in sala, deoarece necesita mult efort. Cu toate acestea, daca sunteti in cautarea unui antrenament incredibil de eficient, acesta este exact ceea ce aveti nevoie. Aparatele de vaslit imita canotajul. Acest tip de antrenament solicita muschii intregului corp, ceea ce se poate spune pentru foarte putine aparate, echipamente si accesorii de fitness. Abdomenul, spatele, fesele, bratele si picioarele - muschii tuturor acestor parti ale corpului participa la antrenamentul cu un aparat de vaslit.

Aparatele de vaslit au sarcina zero pe articulatii si pot fi folosite de persoane de toate varstele. Daca vrei sa slabesti, acesta este aparatul de fitness pentru tine. Cu aparatul de vaslit poti arde 800 de calorii pe ora, ceea ce este un record si nu se poate realiza cu un alt aparat de fitness. Antrenamentul cu acest aparat de fitness imbunatateste starea de spirit si reduce stresul, deoarece stimuleaza eliberarea de endorfine.

Aparatul de vaslit necesita 25% efort din partea superioara a corpului si 75% efort din partea inferioara a corpului. Functioneaza pentru brate, spate, abdomen si picioare. Te-ai intrebat vreodata de ce arata atat de bine canotorii? Acest lucru se datoreaza miscarilor de vaslit, iar aparatul de vaslit le recreeaza exact.

Acesta este cel mai bun aparat de fitness pe care il puteti avea pentru antrenament acasa. Cu un singur dispozitiv ai ocazia sa iti antrenezi aproximativ 85% din muschii corpului tau, iar acest lucru se intampla fara a schimba pozitiile si accesoriile suplimentare. Acest tip de echipamente nu ocupa mult spatiu, durata antrenamentului este intre 30 si 45 de minute, iar eficienta lor este foarte mare. Din ce in ce mai multi oameni se bazeaza pe astfel de modele pentru acasa din cauza prețului accesibil. Modele moderne cu multe functii sunt disponibile in magazinul nostru online la preturi intre 2000 si 3000 lei. Modelele hidraulice au preturi de pana la 1000 lei. Puteti vizualiza aparatele noastre de vaslit facand clic AICI.