Antrenamentul cu un aparat de fitness multifunctional va va imbunatati semnificativ sanatatea. Acest dispozitiv de fitness ofera antrenament pentru intregul corp cu posibilitatea de a face multe exercitii diferite. Exercitiile fizice va pot imbunatati activitatea mentala si starea de spirit, deoarece stimuleaza eliberarea serotoninei.

Daca din anumite motive nu iti plac salile de sport sau nu ai timp, iti poti cumpara un aparat de fitness multifunctional pentru acasa. Aceste dispozitive sunt o parte obligatorie a oricarui program de fitness si fara ele nu va puteti modela corpul.

Antrenamentul cu el te poate ajuta atunci cand simti ca nu ai energie. Exercitiile regulate va vor face muschii mai rezistenti si va vor imbunatati ritmul cardiac. In acest fel, toate tesuturile vor primi mai mult oxigen, iar tu vei fi incarcat cu energie. Dupa cum stiti, pentru a pierde in greutate trebuie sa va miscati mai mult pentru a arde calorii. Antrenamentul cu aparatul de fitness multifunctional te va ajuta in acest sens si iti va modela si partile cu probleme ale corpului tau.

Alimentatia necorespunzatoare, lipsa completa a activitatii fizice regulate si prezenta stresului constant - toate acestea va vor inrautati rapid si sigurstarea de sanatate. Daca nu vrei sa te lasi neglijat, si vrei sa fii intr-o forma grozava, plin de energie si dispozitie pozitiva - fitness-ul este cel mai sigur mod de a atinge acest nivel.


Aparatele de fitness multifunctionale sunt proiectate pentru a face antrenamentul nu doar eficient, ci si mult mai distractiv si placut. Lipsa timpului si a oportunitatii de a vizita regulat sala de sport nu este o scuza, deoarece astazi toata lumea isi poate cumpara un echipament de fitness potrivit pentru acasa si se poate antrena in mod regulat, indiferent de circumstante. A avea un aparat de fitness multifunctional acasa iti ofera posibilitatea de a-ti modela corpul la care ai visat mereu.


Ce sunt aparatele de fitness multifunctionale?


Acesta poate inlocui mai multe aparate de fitness, economisind spatiu acasa. Va puteti incarca intregul corp cu un singur aparat fara a fi nevoie sa mergeti la sala si sa pierdeti timp pretios.


Aparatele de fitness multifunctionale sunt proiectate astfel incat cu miscarea unei singure greutati sa puteti efectua diferite miscari incarcand diferite grupe musculare.


Pot fi cu greutati incorporate, cu greutati libere sau o combinatie a ambelor tipuri.

Cele care nu necesita greutati libere sunt mai usor de utilizat si ocupa mai putin spatiu.

Sunt potrivite pentru a fi utilizate atat de catre sportivi incepatori, cat si de nivel mediu si avansati. Miscarile sunt efectuate pe o traiectorie strict definita si riscul de accidentare este minim.

Atunci cand va pregatiti programul saptamanal cu aparatul de fitness multifunctional este bine sa adaugati o parghie olimpica, greutati sub forma de discuri si un aparat cardio la alegere, precum bicicleta de exercitii, banda de alergare, stepper, aparat de vaslit sau biciclete eliptice.


Cea mai buna optiune este sa te antrenezi de 3 pana la 5 ori pe saptamana, antrenamentul nu trebuie sa dureze mai mult de 90 de minute. Repartizarea acestui timp ar trebui sa fie de aproximativ 10 minute de incalzire, 30 de minute pentru un grup mare de muschi, 20 de minute pentru un grup muscular mic si 30 de minute de antrenament cardio la alegere.


Aparatele de fitness multifunctionale permit, de asemenea, efectuarea mai convenabila a tehnicilor pentru mai avansate, precum super serii, intrucat ambele miscari sunt efectuate pe acelasi dispozitiv si nu se va pierde timp in trecerea de la un aparat de fitness la altul.


Exemplu de impartire saptamanala pentru un program de fitness acasa cu un aparat fitness multifunctional.


Luni: piept + biceps

Marti: antrenamente abdominale și cardio

Miercuri: spate, trapez si spate umar

Joi: antrenament abdominal si cardio

Vineri: umeri si triceps

Sambata: picioare si abdomen

Duminica: odihna

Impartite astfel, antrenamentele nu vor dura mai mult de 45-60 de minute pe zi si daca urmati o dieta adecvata va veti mentine intr-o forma optima in ciuda rutinei zilnice incarcate.


Fiecare aparat de fitness multifunctional ofera un set diferit de exercitii, unele incluzand chiar echipamente cardio si saci de box. Fiecare antrenor individual trebuie sa aleaga modelul in functie de propriile nevoi si in functie de echipamentul salii de sport de acasa. Daca intampinati dificultati, puteti adresa intrebarile dvs. consultantilor nostri, care va pot oferi sfaturi competente si va pot ajuta sa alegeti cel mai potrivit aparat de fitness multifunctional pentru dvs.


Daca vrei sa profiti de toate beneficiile salii de sport, dar nu ai timp sau spatiu pentru ca echipamentele de fitness sa incarce intregul corp. Cea mai buna alegere pentru tine este sa iti iei un aparat de fitness multifunctional, care sa inlocuiasca toate aceste aparate si sa te puna in forma la care visezi.


Consultati sugestiile noastre pentru aparate de fitness multifunctionale AICI