Your Cart

Avand in vedere situatia si numeroasele interdictii legate de COVID19, sunt posibile intarzieri de livrare. Va rugam sa ne scuzati!

Camelbag PINGUIN Pro 2L

Sac pentru sistemul de hidratare CamelBag fabricat din material antibacterial (MPE), fabricat în SUA, folosit cu preponderență în domeniul sanitar. Formulă unică ce garantează zero gust sau miros - material plastic testat medical. Orificiu larg pentru umplere sau curățare facilă - capacul se deschide ușor cu o jumătate de rotație. Valvă cu blocare ce poate fi folosită facil chiar și cu o singură mână. Curea de prindere a furtunului de breteaua rucsacului cu diametrul 20-25 mm ușor de folosit și la îndemână atunci când aveți nevoie. Rezervorul de apă este dotat cu un mâner larg și comod în zona capacului pentru manipulare facilă. Conectare suplimentară cu buton de deconectare a furtunului ce permite deconectarea și înlocuirea sau umplerea rezervorului de apă fără a fi necesară deconectarea furtunului cu valvă de pe rucsac. Valva are un capac suplimentar de protecție pentru a evita contaminarea. 


Caracteristici tehnice:


  • Volum - 2 l.
  • Мaterial camelbag - mPE, Metallocene film, fără PVC, nu conține BPA, Latex , Phthalate, Taste Free (material fără gust sau miros).
  • Material furtun - TPU
  • Diametru orificiu - 78 mm.
  • Valvă cu blocare
  • Capac cu striații anti-alunecare
  • Mâner elongat
  • Buton suplimentar de deconectare
  • Capac protector pentru valvă
Caracteristici
Culoare Albastru
Material Antibacterice
Potrivit pentru Barbati; Femei
Produs Rezervor de apa
Volumul (l) 2.000

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Detalii produs
Sticla pliabila ELBRUS Foldbottle 650ml, Albastru Bidon PROVIDUS 600 ml - Model Tatuaje Camelbag PINGUIN Pro 2L Camelbag PINGUIN Pro 3L Sistemul de apa TREKMATES Camel bag 1,2 l
Sticla pliabila ELBRUS Foldbottle 650ml, Albastru Bidon PROVIDUS 600 ml - Model Tatuaje Camelbag PINGUIN Pro 2L Camelbag PINGUIN Pro 3L Sistemul de apa TREKMATES Camel bag 1,2 l
EL51711 Tatu 600 PIN4 PIN5 T090311
Preţ 57.50 Lei 62.50 Lei 75.00 Lei 77.50 Lei 80.00 Lei
Notă
Culoare Albastru Gri Albastru Albastru Albastru
Material Silicon Aluminiu Antibacterice Antibacterice Antibacterice
Potrivit pentru Barbati; Femei; Baieti; Fete Barbati Barbati; Femei Barbati; Femei Barbati; Femei; Baieti; Fete
Produs Sticla / flacon Sticla / flacon Rezervor de apa Rezervor de apa Rezervor de apa
Volumul (l) 0.650 0.600 2.000 3.000 1.200