Your Cart
Cortul PINGUIN Interval 4 Steel, este un cort spatios si confortabil pentru o vacanta cu familia sau prietenii. Cortul are doua dormitoare separate si..
2321.20 Lei
Cortul MARTES Tentino este un cort cu doua locuri, potrivit pentru vacante de vara in natura. Cadrul usor din fibra de sticla se monteaza cu usurinta,..
165.20 Lei
Cortul HI-TEC Solarpro 4 este un cort spatios pentru camping in familie. Materialul exterior al cortului are o acoperire impermeabila, care va permite..
523.60 Lei
Cortul Hi-tec Solarproof 4 este un produs excelent care va va permite sa organizati cu succes campingul pentru o familie de patru persoane. Holul spat..
523.60 Lei
Descriere: Tent HI-TEC Solarproof 3 este un tip de cort "igloo" cu trei locuri. Holul extinde in continuare spatiul utilizabil si ajuta la mentinerea..
439.60 Lei
Sacul de dormit PINGUIN Tramp PFM 185 cm este umplut cu fibre sintetice ThermiFibre PFM si este potrivit in special pentru vacante de c..
266.00 Lei
Sacul de dormit PINGUIN Savana PFM 195 cm este umplut cu fibre sintetice ThermiFibre PFM si este potrivit in special pentru vacante de camping de..
310.80 Lei
Sacul de dormit PINGUIN Safari PFM 190 cm este un sac de dormit calduros tip „plic” cu gluga de la renumitul producator ceh de echipamente de camping ..
280.00 Lei
Sacul de dormit PINGUIN Micra CCS 175cm este potrivit pentru drumetii de vara și camping. Este extrem de usor, poate fi folosit pentru o excursie de w..
406.00 Lei
Sacul de dormit PINGUIN Blizzard PFM 190cm L este conceput pentru persoanele care au nevoie de mai mult spatiu in timpul somnului si nu se simt confor..
350.00 Lei
Salteaua PINGUIN Wave XL este formata din doua camere de aer separate, inferioara si superioara. Presiunea din camere este reglata separat. Impartirea..
347.20 Lei
Salteaua PINGUIN Wave L este formata din doua camere de aer separate, inferioara si superioara. Presiunea din camere este reglata separat. Impart..
324.80 Lei
Salteaua PINGUIN Matrix 38 NX este o saltea usoara autogonflabila in forma de mumie, care este perfecta pentru camping. Covorul autogonflabil are o gr..
288.40 Lei
Salteaua dubla MARTES Doublepad este potrivita pentru camping, drumetii si plaja. Datorita celor doua straturi de spuma EVA utilizate, este usoar..
42.00 Lei
Patura de picnic HI-TEC Pico este fabricata din poliester. O parte este acoperita cu folie de aluminiu, care protejeaza fiabil impotriva frigului si u..
64.40 Lei
Rucsacul de alergare inSPORTline Topspeed este potrivit pentru toti cei care se bucura de o viata activa si adora sa faca sport in natura. Forma si ma..
137.20 Lei
Rucsacul HI-TEC Beepack de 32 l este un rucsac rezistent la apa, cu compartiment pentru laptop. Este potrivit pentru purtarea in oras, plimbari scurte..
263.20 Lei
Rucsacul PINGUIN Integral 30 l New va fi util pentru utilizarea zilnica, calatorii de weekend sau rucsac pentru studenti, elevi. Se compune dintr..
350.00 Lei
Rucsacul PINGUIN Fly 30 l NEW are un compartiment mare, care este fixat in partea de sus cu un cablu de oprire. Capacul rucsacului are o curea cu cata..
406.00 Lei
Rucsacul MARTES Hyrca 8 l este un model de rucsac foarte usor, potrivit pentru utilizarea de zi cu zi. In acesta va puteti pastra elementele esentiale..
28.00 Lei

De sezon