Your Cart

Aztron

Aripioara pentru placa SUP борд Aztron 9”
Livrare 14 zile
Aripioara pentru placa SUP de 9 "Aztron este alegerea potrivita pentru o aripa de rezerva pentru placa SUP. Tot ce trebuie sa faceti pentru a instala aripioara este sa o glisati pe sina din partea de jos a placii (nu sunt necesare unelte). Aripioara pentru placa SUP Aztron 9 ”combina o calitate..
57.50 Lei
Geanta pentru vasle Aztron
Livrare 14 zile
Geanta pentru vasle Aztron este o modalitate excelenta de a va transporta si depozita vaslele. Designul sau este potrivit pentru vasle cu dimensiuni de pana la 90 cm atunci cand sunt pliate. Geanta este confectionata dintr-un material rezistent la uzura.Pentru un confort si mai mare, geanta pentru v..
137.50 Lei
Placa gonflabila SUP Aztron Mercury 330
Livrare 14 zile
Placa gonflabila SUP Aztron Mercury 330 este potrivita atat pentru apele calme (rauri si lacuri), cat si pentru valurile medii. Acoperire EVA pentru o mai buna aderenta si confort. Maner pentru transport usor. Spatiu pentru bagaje cu elastic in fata. Placa gonflabila SUP Aztron Mercury 330 este comp..
2022.50 Lei
Placa gonflabila SUP Aztron Neptune 381
Livrare 14 zile
Placa gonflabila SUP Aztron Neptune 381 este potrivita atat pentru apele calme (rauri si lacuri), cat si pentru valurile medii. Placuta din cauciuc din spate faciliteaza controlul in viraje si valuri. Acoperire EVA pentru o mai buna aderenta si confort. Maner pentru transport usor. Spatiu pentru bag..
2472.50 Lei
Pompa electrica pentru placa SUP Aztron
Livrare 14 zile
Pompa electrica pentru placa SUP Aztron este unul dintre cele mai necesare accesorii pentru orice placa SUP, cu care puteti inlocui umflarea epuizantă cu o pompa manuala. Aceasta pompa poate genera o presiune de pana la 16 psi si poate umfla o placa / caiac in 10 minute. De asemenea, puteti regla pr..
437.50 Lei
Vasla pentru placa SUP Aztron Power
Livrare 14 zile
Vasla pentru placa Aztron Power SUP este fabricata din carbon si fibra de sticla, ceea ce reduce semnificativ greutatea, mentinand in acelasi timp rezistenta maxima. Manerul cu T-bar permite prinderea sigura si confortabila a vaslei.Vasla pentru placa Aztron Power SUP este stabila si usoara, cu un s..
802.50 Lei
Vasla pentru placa SUP Aztron Race
Livrare 14 zile
Vasla pentru placa Aztron Race SUP este o paleta foarte usoara si puternica, realizata din carbon 100%. Potrivit atat pentru incepatori, cat si pentru canotorii experimentati. Paleta este din trei sectiuni si are o lungime reglabila de la 180 la 220 cm.Cu vasla pentru placa SUP Aztron Race nu v..
815.00 Lei
Vasla pentru placa SUP Aztron Style
Livrare 14 zile
Vasla pentru placa SUP Aztron Style este o paleta reglabila din aluminiu cu dimensiunile 165-210 cm, care este potrivita pentru incepatori. Pentru o mai mare comoditate, vasla este echipata cu un maner in T. Vasla pentru placa SUP Azdron Style este usoara si compacta, cantarind 946 g. &nbs..
100.00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)