Your Cart

Black Friday Info

Si anul acesta, YAKOSPORT.RO organizeaza Black Friday cu oferte irezistibile si preturi mici. In mod traditional, va avea loc in noiembrie. Incepe in 13 noiembrie la ora 00:00 si va dura pana pe 15 noiembrie la ora 23:59

Daca doriti sa fiti informati inaintea celorlalti despre produsele promotionale viitoare, este important sa aflati despre noul buton de pe site-ul nostru „Pot participa la Black Friday?”. Prin intermediul acestuia veti putea fi informat in prealabil daca specificati

Produsul va participa la propunerile noastre de Black Friday. Veti gasi butonul pe pagina produsului, chiar deasupra butonului Cumparati. Pentru a face acest lucru, dupa ce faceți clic pe butonul „Pot participa la Black Friday?”, adaugati-va e-mailul si va vom trimite un raspuns. Acest lucru va va facilita crearea unei liste de cumparaturi de Black Friday.

Campania de Black Friday a anuntat reduceri pentru produsele promotionale, impartite in categorii dupa cum urmeaza:


Veti gasi o varietate de benzide alergat, cross trainere, masini de vaslit, ergometre, steppere, biciclete ergometrice  si multe alte echipamente de fitness. Asteptati reduceri de pana la -25%. Stocurile promotionale sunt limitate!Asteptati reduceri de pana la -60% la articole si accesorii sportive. Aici veti gasi produse precum role si patine, trotinete si scutere, skateboard-uri, placi de spuma, casti si protectii si multe alte oferte atractive.Aici veti gasi si oferte irezistibile de pana la -50% la corturi, saci dedormit, rucsaci, accesorii de camping, termos-uri si sticle. Tot ce este necesar pentru confortul dumneavoastra in camping si turism, veti gasi la noi la cele mai bune preturi.


 

Am pregatit multe oferte atat pentru femei, cat si pentru barbati. Reduceri de pana la -60% la articolele din lana pentru barbati si femei, ghete de drumetie, lenjerie termica, palarii si manusi si multe alte oferte potrivite pentru drumetii sau uzul de zi cu zi.


Conditii pentru campania de Black Friday:

1. Promotia este valabila pentru comenzile online de la www.yakosport.ro. 

2. Aceste reduceri NU pot fi combinate cu alte reduceri si promotii.

3. Cand produsul este epuizat, veti fi notificat si, daca este posibil, acesta va va fi livrat in termenul de livrare.

4. Termenul de livrare pentru comenzile plasate in timpul unei campanii poate fi mai mare decat cel standard descris in termenii de livrare.

5. Veti primi livrare gratuita pentru comenzile de peste 200 RON.