Your Cart

BODY CRAFT

Banca fitness reglabila BODY CRAFT F602
Livrare 14 zile
Banca reglabilă fitness BODY CRAFT F602 este o bancă profesională, potrivită pentru toate tipurile de exerciții majore cu gantere sau haltere. Cadrul de oțel robust, cu profil de 5 x 7.6 cm, este tratat cu vopsele speciale Platinum Gray, care protejează structura de zgârieturi ți alte vătămări. Șezu..
1937.50 Lei
Banca reglabila fitness BODY CRAFT F603
Livrare 14 zile
Banca reglabilă fitness BODY CRAFT F603 este o bancă profesională, potrivită pentru toate tipurile de exerciții majore cu gantere sau haltere. Cadrul de oțel robust, cu profil de 5 x 7.6 cm, este tratat cu vopsele speciale Platinum Gray, care protejează structura de zgârieturi ți alte vătămări. Șezu..
2137.50 Lei
Crossover  BODY CRAFT Jones Platinum
Livrare 14 zile
Crossover BODY CRAFT Jones Platinum este un plus față de Stația WORKER  Jones Platinum Smith. Acest crossover de oferă cea mai bună calitate în categoria sa. Robust, construcția din oțel cu un grad ridicat de stabilitate este pulverizat cu o culoare speciala Platinum Gray, care protejează struc..
14547.50 Lei
Statia Smith BODY CRAFT Jones Platinum
Livrare 14 zile
Stația WORKER Jones Platinum este un aparat profesional care asigură cea mai buna calitate din categoria sa. Structura de oțel Sturdy pulverizat cu un strat special de vopsea care protejează structura de zgârieturi. Stația WORKER Jones Platinum oferă posibilitatea efectuării a zeci de diferite exerc..
19347.50 Lei
Suport bicceps BODY CRAFT F610
Livrare 14 zile
Suport bicceps BODY CRAFT F610 pentru antrenamente. Mărimea ajustabilă și construcția masivă vă permite antrenarea corespunzătoare a bicepsului, și, de asemenea, a antebrațelor. Suprafața suportului este învelită cu un vinil puternic, negru. Echipat cu tampoane convenabile și confortabile pentru pic..
617.50 Lei
Accesoriu optional pentru banca BODY CRAFT F602 - F611
Livrare 14 zile
BODY CRAFT F611 este un accesoriu opțional pentru banca BODY CRAFT F602. Acest accesoriu vă permite antrenarea picioarelor în cele mai eficiente poziții. Zonele de contact sunt echipate cu căptușeală moale pentru un confort maxim în timpul exercițiilor. Atașamentul este realizat din oțel inoxidabil,..
587.50 Lei
Banca pentru hiperextensie BODY CRAFT F670
Livrare 14 zile
Banca pentru hiperextensie BODY CRAFT F670 are o înclinație reglabilă, potrivită pentru acasă și uz comercial.Descriere tehnică:Cadru din oțelCăptușeală DuraFirm Amelioreaza durerile de spateÎmbunătățește circulația sângeluiÎntărește mușchii spatelui și abdominaliDimensiuni - lungime 110 cm, lă..
1772.50 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)