Your Cart

Biciclete eliptice

Biciclete eliptice - vă oferim o varietate largă de biciclete pentru exerciții (bicicletă eliptică, cross-trainer) pentru uz casnic sau comercial. Bicicleta eliptică este o bicicletă staționară cu pedale care simulează ski-ul, mersul, alergarea sau urcarea scărilor. Ideală pentru antrenamente deoarece implică un număr mare de grupe de mușchi (practic lucrează tot corpul) dar și pentru că arde grăsimile iar corpul dumneavoastră este mereu tonifiat și în formă. Acest echipament fitness poate fi numit cel mai popular aparat cardio și este recomandat de cei mai cunoscuți antrenori de fitness din lume.

Trainer Eliptic inSPORTline inCondi ET650i
Livrare 14 zile
Bicicleta eliptica inSPORTline inCondi ET650i conceputa pentru utilizarea casnica, management electronic si constructie robusta. Aceasta este dotata cu display TFT de 7 inch usor de citit, computer ce ofera pana la 21 de programe presetate, programe customizabile, program HRC si WATT si un program u..
5197.50 Lei
Trainer Eliptic inSPORTline inCondi ET550i
Livrare 14 zile
Bicicleta eliptica inSPORTline inCondi ET550i conceputa pentru utilizarea casnica, management electronic si constructie robusta. Aceasta este dotata cu display TFT de 7 inch usor de citit, computer ce ofera pana la 21 de programe presetate, programe customizabile, program HRC si WATT si un program u..
4722.50 Lei
Stepper Eliptic inSPORTline inCondi ET30m II
Livrare 14 zile
Stepperul eliptic inSPORTline inCondi ET30m II este un dispozitiv de fitness care poate fi conectat la o tabletă sau la un smartphone. Stepperul eliptic are un volant de 4 kg, 8 moduri de antrenament reglabile manual și un mecanism de frânare magnetic care asigură o acțiune netedă și silențioasă asu..
1530.00 Lei
Cross trainer inSPORTline inCondi ET660i II
Livrare 14 zile
Cross trainer inSPORTline inCondi ET660i II este un dispozitiv modern de fitness cu o varietate de functii si capabilitati. Reglarea manuala a inclinarii ofera inca patru niveluri, permitandu-va sa pedalati si sa angajati grupe musculare suplimentare. Sistemul de franare magnetic ofera inca 16 nivel..
5972.50 Lei
Cross trainer inSPORTline inCondi ET600i
Livrare 14 zile
Descriere tehnică:Structură stabilăSistem de frânare magneticVolant 8 kgControlul sarcinii electronicSistem de acționare Belt care asigură funcționarea silențioasă și lină16 de nivele de rezistențăPedale - 3 piese cu rulmenți sigilateLățime pas - 39 cmSenzori de ritm cardiac în mânereScaun reglabil,..
4572.50 Lei
Cross trainer inSPORTline inCondi ET500i
Livrare 14 zile
Descriere tehnică:Structură stabilăSistem de frânare magneticVolant 9 kgControlul sarcinii electronicSistem de acționare Belt care asigură funcționarea silențioasă și lină16 de nivele de rezistențăPedale - 3 piese cu rulmenți sigilateLățime pas - 39 cmSenzori de ritm cardiac în mânereScaun reglabil,..
3972.50 Lei
Bicleta eliptica inSPORTline Combre
Livrare 14 zile
Bicicleta eliptică inSPORTline Combre este o mașină cardio eficientă, cu o construcție robustă și un volan frontal. Distanța dintre pedale este mai mică decât cea a volantului din spate. Volantul din față oferă un antrenament mai ușor și mai confortabil pentru acei utilizatori care preferă distanța ..
3072.50 Lei
Bicicleta eliptica inSPORTline inCondi ET60i
Livrare 14 zile
Descriere tehnică:Structură stabilăSistem de frânare magneticVolant 7 kgControlul sarcinii electronicSistem de acționare Belt care asigură funcționarea silențioasă și lină16 de nivele de rezistențăpedale - 3 piese cu rulmenți sigilateLățime pas - 33 cmSenzori de ritm cardiac în mânereScaun reglabil,..
3497.50 Lei
Bicicleta eliptica inSPORTline inCondi ET520i
Livrare 14 zile
Bicicleta eliptică inSPORTline inCondi ET520i are control electronic al rezistentei cu volanta în partea din față. Designul sistemului asigură o stabilitate mare și vă permite să setați pasul la distanțe mici (6,5 cm). În același timp, există și o schimbare în nivele, astfel încât mișcarea de glisar..
4022.50 Lei
Bicicleta Eliptica InSPORTline Gemini E200
Livrare 14 zile
Bicicleta inSPORTline Gemini este o bicicletă profesională, elegantă ce este recomandată pentru uz profesional. Aceasta este dotată cu un calculator si ecran LCD mare și 24 nivele de ajustare a rezistenței și 12 programe presetate. Cadrul este robust și de calitate, oferind o stabilitate crescută. A..
10272.50 Lei
Bicicleta Eliptica InSPORTline Galicum
Livrare 14 zile
Bicicleta Eliptica InSPORTline Galicum are roata volantă în față ceea ce produce o mișcare naturală și dinamică. Aceasta are un ecran LCD mare cu diferite funcții și programe: puls, distanță, timp, frecvență cardiacă, WATT, măsurare metabolism, calorii și peste 40 de niveluri de setare a rezistenței..
12172.50 Lei
Bicicleta eliptica inSPORTline Cruzz
Livrare 14 zile
InSPORTline Cruzz cross trainer este un trainer modern cu diferite niveluri de incarcare si un set extins de functii. Dispozitivul are un ecran LCD clar care permite controlul asupra instruirii si monitorizarea anumitor indicatori. Pe afisaj puteti vedea calorii arse, timpul, viteza, distanta parcur..
2322.50 Lei
Bicicleta eliptica inSPORTline Caracas
Livrare 14 zile
Bicicleta eliptică inSPORTline Caracas este o generație nouă de simulatoare cu design nou, o gamă largă de funcții și un computer de înaltă precizie. Dotată cu program HRC ce permite adaptarea continuă a programului de exerciții după pulsul sportivului asigurând astfel dificultatea optimă și maxim d..
3497.50 Lei
Bicicleta eliptica inSPORTline Atlanta Dark
Livrare 14 zile
Bicicleta eliptică inSPORTline Atlanta Black este versiunea mai nouă a modelului de top inSPORTline Atlanta și datorită calității superioare și varietății de caracteristici o fac unul dintre liderii din categoria sa. Confortul maxim din timpul exercitiilor efectuate cu bicicleta eliptica inSPORTline..
2397.50 Lei
Bicicleta eliptica inSPORTline Atlanta Black
Livrare 14 zile
Bicicletă cardio eliptică - cross trainer de calitate inSPORTline Atlanta Black - design contemporan și nuanță de negru stilată plus calitățile superioare specifice gamei Atlanta - control manual al dificultății și mișcare eliptică pentru greutate mai mare. Caracteristici tehnice: • Bicicletă ..
2497.50 Lei
Bicicleta eliptica inSPORTline Atlanta
Livrare 14 zile
Bicicletă cardio eliptică - cross trainer inSPORTline Atlanta - rgometru de calitate superioară echipat cu computer cu display touch backlit - echipament fitness de top în gamă. Perfectă pentru antrenamente regulate și utilizatori pretențioși.  Caracteristici tehnice: • Biciclet..
3422.50 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)