Your Cart

Mikasa

Minge de Volei MIKASA MVA 200, FIVB
Ultima bucata!
Mingea de volei MIKASA MVA 200 are cel mai tehnic design, minge aprobată de FIVB. Construcțiile spiralate cu opt panouri oferă jucătorilor o suprafață mai mare pentru atingerea mingii, permițând o mai bună aderență și precizie în timpul jocului. Mingea este moale și plăcută la atingere. FIVB a aprob..
437.50 Lei
Minge volei MIKASA VLS300, FIVB
In Stoc
Mingea de volei MIKASA VLS300 este cea mai bună alegere pentru volei de plajă.Minge oficială FIVB pentru volei de plajă / beach volleyMărime - 5Strat exterior nou, moale, compozitControl îmbunătățit la priză și contact / săriturăMaterial interior dublat pentru păstrarea formei perfecteStructură - 10..
322.50 Lei
Minge volei MIKASA MVA370, FIVB
Livrare 14 zile
Minge volei MIKASA MVA370 - minge din seria MVA Soft Volleyball. Ideală pentru pentru antrenamente școlare și timp liber. Respectă standardele FIVB. Fabricată cu tehnologia Mikasa Soft Play Technology, cu 8 panouri, acoperită cu piele sintetică, mărimea 5.Fabricată cu tehnologia Mikasa Soft Play Tec..
107.50 Lei
Minge volei MIKASA MVA380, FIVB
Epuizat temporar
Minge din seria MVA Soft Volleyball. Ideală pentru pentru antrenamente școlare și timp liber. Respectă standardele FIVB. Fabricată cu tehnologia Mikasa Soft Play Technology, cu 8 panouri, acoperită cu piele sintetică, mărimea 5. Fabricată cu tehnologia Mikasa Soft Play Technolo..
147.50 Lei
Minge volei MIKASA VXL20
Livrare 14 zile
Minge pentru volei de plaja fabricată din material moale PU, interior din cauciuc butilic, cusută, cu 18 panouri.Material - PUCusută manualStructură - 18 panouriCameră gonflabilă - cauciuc butilicGreutate și mărime oficială..
172.50 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)