Your Cart

Avand in vedere situatia si numeroasele interdictii legate de COVID19, sunt posibile intarzieri de livrare. Va rugam sa ne scuzati!

Palmare fitness Armageddon Sports

Cei mai mulți sportivi folosesc mănuși de fitness pentru a obține o aderență mai bună pe greutăți și pentru ași proteja mâinile de eventuale bășici sau alte neplăceri. În unele cazuri, totuși, mănușile cauza disconfort. Vă prezentam Palmarele Fitness cu sistem de prindere la încheietura mâinii a mărcii Armageddon Sport, care pot înlocui complet mănușile de fitness, și vă permit să efectuați cu ele toată gama de exerciții.

Cu aceste palmare, vă asigurați o aderență mai bună, astfel încât să fiți pregătiți pentru a face mai multe repetari în timpul antrenamentului. Secretul acestui accesoriu de fitness inovator este materialul special anti-aderent, care protejează în același timp mâinile de bășici si escoriații. Palmarele Fitness au dimensiunea pentru încheietura mâinii universală și au velcro pentru fixare.


Descriere tehnica:


  • Palmare Fitness
  • Oferirea de protecție anti-aderentă
  • Protejează mâinile de bășici și escoriații
  • Mărime universală
  • Materiale - textil, neopren
  • Fixare cu Velcro
Caracteristici
Material Textile; Neopren
Produs Set de antrenament
Zona de formare Partea superioară a corpului
Set Da
Tipul de prindere Bandă velcro

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Detalii produs
Greutatile pentru brate si picioare inSPORTline... Protectii pentru incheietura/palma inSPORTline ... Palmare fitness Armageddon Sports Set de protectii incheieturi inSPORTline Efenino Coarda de sarituri SPARTAN 103
Greutatile pentru brate si picioare inSPORTline Lastry 2 x 1,5 kg Protectii pentru incheietura/palma inSPORTline Cleatai, Negru Palmare fitness Armageddon Sports Set de protectii incheieturi inSPORTline Efenino Coarda de sarituri SPARTAN 103
IN 13446 in 16510 ARM015 in 16513 SP 103
Preţ 42.50 Lei 42.50 Lei 50.00 Lei 52.50 Lei 55.00 Lei
Notă
Culoare Negru; Gri
Lungime(cm) 22 270
Material Neopren Piele; Poliester; Velcro Textile; Neopren Cauciuc; Neopren; Poliester Piele; PVC
Produs Greutati Banda pentru incheieturi Set de antrenament Banda pentru incheieturi Funie
Sport Fitness Fitness Fitness Fitness