Your Cart

Plasture de reparatie TEAR-AID Type A

Tear-Aid este un plasture transparent de reparatie pentru repararea gaurilor eficient pe aproape toate materialele. Tear-Aid este extrem de puternic si foarte elastic. Tear-Aid nu este o solutie temporara, este un plasture de reparatie permanenta care merita un loc atat in ​​echipamentul dumneavoastra de exterior cat si in interior.

Rezistenta adeziva imediata de 90%

100% rezistenta adeziva dupa 1 ora


Tear-Aid poate fi utilizat pe urmatoarele materiale: Airtex / Acrylate, Topuri Auto Convertible, Awnings & RV Copertine, Rucsacuri, Bannere / Nylon balistice, Bimini tops, Vezici, Boots / Butyl, Bumbac, dacron / cupole, fibra de sticla, saci de pescuit, Gore-Tex / sticla, Hydra-Tex, Hypalon / Icarex, gonflabile mobilier si jucarii, zmee / coopers, piele / lycra / mylar, monofilm, neopren / nailon , Corturi PE, Plastic / Jucarii / Jucarii / Jucarii de apa, Poliamida / Poliester, Polietilena / Poliuretan, Folii pentru iazuri, EPDM / PE / HDPE / LDPE / FPP, Adaposturi portabile. & Drysuits, Scaune, Costume de schi / Sacuri de dormit, Sunbrella / Surfboards, Tarpuri / Corturi, Ferestre pentru remorci, Tuburi / Umbrela.

Poate fi folosit cu temperaturi cuprinse intre -28 si +60 grade Celsius, face lipici lichid sau cusatura, se intinde si se transforma, rezistent la tensiune fara a se rupe sau pierde, rezistenta adeziva impiedica formarea unor gauri mai mari, se taie usor la dimensiunea sau forma preferata.

Caracteristici
Dimensiunea (L / I) 30/7.5
Produs Banda de reparatii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Comparati cu articole similare
Cablu tensionare cort Vango Spray detergent pentru corturi si copertine STO... Cui pentru cort METEOR ZN L280 Plasture de reparatie TEAR-AID Type A
Cablu tensionare cort Vango Spray detergent pentru corturi si copertine STORM, 300 ml Cui pentru cort METEOR ZN L280 Plasture de reparatie TEAR-AID Type A
V040821 130124 M75038 190101
Preţ 6.44 Lei 29.40 Lei 53.20 Lei 75.60 Lei
NotăDimensiunea (L / I) 30/7.5
Produs Solutie de curatat Accesorii Banda de reparatii
Acest website foloseste cookies. Navingand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora - Detalii