Your Cart

Select

Manusi de portar SELECT 22 Flexi Grip
Livrare 14 zile
Descriere tehnică:Potrivite pentru antrenamente și meciuri oficialeStrat de 3 mm din latex moale pentru un contact perfect cu mingea în toate condițiile meteorologicePlasa de pe degete asigură o bună circulație a aeruluiForma anatomică asigură o bună aderență la mâiniBandă largă ajută la reglarea uș..
97.50 Lei
Minge Handball SELECT Kids Soft
Ultima bucata!
Mingea de handbal SELECT Kids Soft este fabricată din cauciuc moale. Este potrivită pentru antrenamentul în școli de handbal. Mingile de handbal au o suprafață dură, pentru a fi mai ușor de manevrat și de aruncat. Rezistent la uzură. Mingea de HandballSELECT Kids Soft este potrivită pentru copiii de..
48.75 Lei
Vesta Marcare Echipe Select
In Stoc
Vesta de antrenament Select 5 Colors este ușoară și confortabilă, cu o croială liberă. Potrivită pentru adulți. Bara din piept de culoare alb permite imprimarea numelui jucătorului sau echipei. Vesta de antrenament este fabricată din poliester, țesătură cu ochiuri de plasă.Descriere tehnica:Potrivit..
17.50 Lei
Cronometru profesional SELECT PRO
Livrare 14 zile
Cronometru profesional SELECT PRO are afișaj pe 3 liniiDescriere tehnică:Afişaj pe trei liniiAfișează data și oraSelectarea formatului de 12 sau 24 de oreMemorie de 30 de ori și timp split cu o precizie de 1/100Numărătoarea inversă de la 10:00Șnur pentru agățat pe gât cu închidere cu clip..
167.50 Lei
Manometru analogic SELECT
Epuizat temporar
Manometru analogic SELECT potrivit pentru mingi de baschet, fotbal, volei și handbal. Vine complet cu un ac. Descriere tehnică: Manometru analogic SELECT pentru măsurarea presiunii necesare în diferite tipuri de mingiScală la 1,4 bari și 20 psiSupapă de scurgereAc detașabil..
97.50 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)