Your Cart

Shaun White

Longboard SHAUN WHITE Baja 38
Livrare 14 zile
Longboard-ul Shaun White Baja are placa lungă, este universal , potrivit atât pentru începători cât și avansați. Placa este realizată din 8 straturi de arțar chinezesc care sunt lipite cu adeziv de calitate superioară,proiectat special pentru o placă lungă asigurând o rezistență maximă. Datorită șas..
537.50 Lei
Longboard Shaun White Dawn 38
Livrare 14 zile
Longboard-ul Shaun White Dawn are placa lungă, este universal , potrivit atât pentru începători cât și avansați. Placa este realizată din 8 straturi de arțar chinezesc care sunt lipite cu adeziv de calitate superioară,proiectat special pentru o placă lungă asigurând o rezistență maximă. Datorită șas..
362.50 Lei
Casca skateboard / ciclism Shaun White H1, Alb
Livrare 14 zile
Casca Shaun White H1 Freestyle  este ideală pentru diverse sporturi extreme ( BMX , skateboard, longboard... ) , dar, de asemenea, este potrivită pentru ciclism, patine cu rotile sau scutere. Casca este rigidă, cu un design modern și extrem de ușoară și de confortabilă. Acestea sunt calitățile ..
122.50 Lei
Protectii Shaun White P1
In Stoc
Protecțiile Shaun White P1 sunt ideale pentru diverse sporturi extreme ( BMX , skateboard, longboard... ) , dar, de asemenea, sunt potrivite pentru ciclism, patine cu rotile sau scutere. Greutate estrem de redusă și o protecție puternică a genunchiului și cotului sunt calitățile care fac aceste prot..
150.00 Lei
Trotineta Shaun White Scooter Hero 3
Ultima bucata! -30 %
Trotineta Shaun White Hero 3 este ideală pentru toți sportivii care practică freestyle pe U rampele sau prin skate-parcuri. Cadrul din aluminiu ușor oferă rezistență la fiecare lovitură, iar greutatea redusă a trotinetei o face ușor de a controlat atunci când sunt efectuate trucuri. Ghidonul masiv o..
628.25 Lei 897.50 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)