Your Cart

Trotinete

Trotinete

Trotineta cu roti luminoase WORKER Plofi
Cel mai ieftin
Trotineta cu roți luminoase WORKER Plofi este o trotinetă de înaltă calitate din aliaj ușor de aluminiu și un ghidon din oțel. Datorită meca..
150.00 Lei
Trotinetă WORKER Racer Urban Boy cu roți luminoase
Cel mai ieftin
Trotineta WORKER Racer Urban Boy cu roți ușoare este o trotinetă de înaltă calitate din aliaj de aluminiu. Datorită mecanismului de pliere simplu, car..
180.00 Lei
Scooter WORKER Molden, Grey/Red
Cel mai ieftin
Trotineta Worker Molden are un cadru usor din aluminiu și rulmenți ABEC 7. Datorită dimensiunii sale, trotineta este potrivită atât pentru c..
490.00 Lei
Trotineta WORKER Molden, Negru/Albastru
Cel mai ieftin
Trotineta Worker Molden are un cadru usor din aluminiu și rulmenți ABEC 7. Datorită dimensiunii sale, trotineta este potrivită atât pentru copii cât ș..
490.00 Lei
Trotineta WORKER Miami XXL
Cel mai ieftin
Greutate redusă, de 80% - cadru de aluminiuÎnălţime reglabilă ghidon - maxim 106 cmPliere uşoarăCurea din poliester reglabilă pentru transport uşor şi..
287.50 Lei
Trotineta WORKER Iridio este concepută dintr-un aluminiu ușor și durabil. Mărimea ei o face potrivită pentru adulți cât și pentru copii. Dat..
337.50 Lei
Trotineta WORKER Iridio este concepută dintr-un aluminiu ușor și durabil. Mărimea ei o face potrivită pentru adulți cât și pentru copii. Datorită meca..
337.50 Lei
Trotineta WORKER Span este fabricată din aluminiu ușor, dar este extrem de durabil. Dimensiunea sa o face potrivit pentru utilizarea de către copii și..
502.50 Lei