Your Cart

Trotinete

Trotineta cu roti luminate WORKER Plofi este o trotineta de inalta calitate din aliaj usor de aluminiu si un ghidon din otel. Datorita mecan..
112.48 Lei
Trotineta WORKER Racer Urban Boy cu roti iluminate cu LED este o trotineta de inalta calitate din aliaj de aluminiu. Datorită mecanismului de pliere s..
112.48 Lei
Trotineta Worker Molden are un cadru usor din aluminiu și rulmenți ABEC 7. Datorită dimensiunii sale, trotineta este potrivită atât pentru c..
367.48 Lei
Trotineta WORKER Molden, Negru/Albastru
Ultima bucata!
Trotineta Worker Molden are un cadru usor din aluminiu și rulmenți ABEC 7. Datorită dimensiunii sale, trotineta este potrivită atât pentru copii cât ș..
367.48 Lei
Greutate redusă, de 80% - cadru de aluminiuÎnălţime reglabilă ghidon - maxim 106 cmPliere uşoarăCurea din poliester reglabilă pentru transport uşor şi..
214.98 Lei
Trotineta WORKER Iridio este conceputa dintr-un aluminiu usor si durabil. Marimea ei o face potrivita pentru adulti cat si pentru copii. Dat..
337.50 Lei
Trotineta WORKER Iridio este conceputa dintr-un aluminiu usor si durabil. Marimea ei o face potrivita pentru adulti cat si pentru copii. Datorita meca..
337.50 Lei
Trotineta WORKER Span este fabricată din aluminiu ușor, dar este extrem de durabil. Dimensiunea sa o face potrivit pentru utilizarea de către copii și..
502.50 Lei

Trotinete