Your Cart

Favero

Display suplimentar FAVERO KIT24-30s
La cerere
Bord suplimentare consola de bord electronic FAVERO KIT24s (Art. 270).Prețul este calculat la data introducerii ordinului, în funcție de cursul zilei. Înainte de a solicita, puteți solicita un calcul prin telefon. Dimensiune: 29,2x30,4x4,4cm.Greutate: 2 kg.       Important !..
0.00 Lei
Tabela de Scor Digitala FAVERO FOS-39
La cerere
Funcțiile afișate:Timp de joc: [00:00 - 99:59], cifre de 45 cm înălțimeScorurile echipelor: [0-99], cifre de 45 cm înălțimePerioada: [0-9], cu o înălțime de 45 cmNume programabile de echipe: 8 caractere pe echipă, alt. 25cmTimpul zilei: afișat atunci când consola de control este oprită sau deconecta..
0.00 Lei
Tabela electronica FAVERO FS-130
La cerere
Prețul se calculează în ziua în care se plasează comanda, deoarece depinde de cursul valutar al zilei, prin urmare, înainte de a plasa comanda solicitați prin telefon calcularea prețului! Afișază următoarele funcții:Durata de redare - 00:00 - 99:59, înălțime cifre 30 cmRezultat - 0-199, cifre î..
0.00 Lei
Tabela electronica FAVERO FS-130N
La cerere
Prețul se calculează în ziua în care se plasează comanda, deoarece depinde de cursul valutar al zilei, prin urmare, înainte de a plasa comanda solicitați prin telefon calcularea prețului!  Afișază următoarele funcții: • Durata de redare - 00:00 - 99:59, înălțime cifre 30 cm • Rezultat ..
33130.00 Lei
Tabela electronica Favero FS-24-H20
La cerere
Prețul se calculează în ziua în care se plasează comanda, deoarece depinde de cursul valutar al zilei, prin urmare, înainte de a plasa comanda solicitați prin telefon calcularea prețului! Tabelă electronică pentru ultimile 24 de secunde, are leduri și atenționare sonoră ce marchează un rezultat. De ..
2222.50 Lei
Tabela electronica FAVERO Full Arm 07
La cerere
Prețul se calculează în ziua în care se plasează comanda, deoarece depinde de cursul valutar al zilei, prin urmare, înainte de a plasa comanda solicitați prin telefon calcularea prețului!  • Tabelă multifuncțională folosită în mai multe sporturi precum scrima, lupte, cu contra cronometru, lu..
0.00 Lei
Tabela electronica Kit FAVERO
La cerere
Prețul se calculează în ziua în care se plasează comanda, deoarece depinde de cursul valutar al zilei, prin urmare, înainte de a plasa comanda solicitați prin telefon calcularea prețului!  • Include consola cu tastatură și panou tactil cu două afișaje • Posibilitatea de a modifica timpul de..
3180.00 Lei
Tabela electronica PLAY20
La cerere
Prețul se calculează în ziua în care se plasează comanda, deoarece depinde de cursul valutar al zilei, prin urmare, înainte de a plasa comanda solicitați prin telefon calcularea prețului!Caracterele au înălțimea de 20 cm, cu LED-uri (cifre)50m vizibilitate.Rezultat în două culori (roșu și verde)Tast..
0.00 Lei
Tabela electronica scor FAVERO PLAY30-C
La cerere
Tabela electronică FAVERO PLAY 30-C cu consolă si display luminos este concepută pentru sporturile pe echipe(fotbal, baschet, volei, etc) Conectarea dintre display si consolă se face via cablu.Specificații:Mărime afișaj rezultate: 17.4 cm înălțimeNumăr seturi, bonusuri, fault: 9.4 cm înălțimeVizibil..
0.00 Lei
Carcasa de transport pentru FAVERO Console-700
La cerere
Specificații:Carcasă robustă pentru transportarea ușoară a Console-700Poate conține și alte accesorii, cum ar fi încărcătorul bateriei, console suplimentare cu fotografierea 24/14/30 secunde și gestionarea separată a cronometrului etc.Dimensiuni: 40x30x13.5cmGreutate: 1,53 kg..
0.00 Lei
Consola pentru tabela de scor FAVERO Console-700
La cerere
Consola pentru tabela de scor cu senzori este ușor de folosit și este potrivită pentru tabelele electronice FC, FS, FW, TM, FOS. Comunicații wireless sau prin cablu. Durată medie de viață a bateriei de 14 ore.Specificații cheie:Consola pentru tabele Multisport permite gestionarea a mai mult de 18 sp..
2990.00 Lei
Console FAVERO-320
La cerere
Prețul se calculează în ziua în care se plasează comanda, deoarece depinde de cursul valutar al zilei, prin urmare, înainte de a plasa comanda solicitați prin telefon calcularea prețului! Livrarea are loc la o luna după înregistrarea plății! Consola dispune de un ecran grafic mare și poate fi f..
0.00 Lei
FS 2 radio receiver pentru tabelel de scor FOS
La cerere
Receiver FS 2 pentru tabelele de scor din seria FOS permite conectarea fără fir a consolelor de control la tabelele de scor.Descriere tehnica:Receptor radio wirelessAlimentare: 24VDC, 0.6ARL1 ieșire: max. 230VAC, 5ABaterie internă: baterie litiu, BR2032, 190mAh, 3V, speranță medie de viață 15 aniCom..
0.00 Lei
Servieta de transport pentru tableta de schimbare jucatori Favero
La cerere
Prețul se calculează în ziua în care se plasează comanda, deoarece depinde de cursul valutar al zilei, prin urmare, înainte de a plasa comanda solicitați prin telefon calcularea prețului! Livrarea are loc la o luna după înregistrarea plății! • Servieta pentru tableta de schimbare jucători de..
0.00 Lei
Tabela electronica cu telecomanda pentru piscina FAVERO
La cerere
Prețul se calculează în ziua în care se plasează comanda, deoarece depinde de cursul valutar al zilei, prin urmare, înainte de a plasa comanda solicitați prin telefon calcularea prețului!  Studii speciale a dus la crearea acestei Tabele, dispozitiv util pentru jocuri, cum ar fi înnot, biliar..
0.00 Lei
Tabela electronica pentru biliard FAVERO PLAY14
La cerere
Prețul se calculează în ziua în care se plasează comanda, deoarece depinde de cursul valutar al zilei, prin urmare, înainte de a plasa comanda solicitați prin telefon calcularea prețului! Studii speciale a dus la crearea acestei Tabele, dispozitiv util pentru jocuri, cum ar fi înnot, biliard (b..
0.00 Lei
Tabela electronica pentru biliard si tenis de masa Favero
La cerere
Prețul se calculează în ziua în care se plasează comanda, deoarece depinde de cursul valutar al zilei, prin urmare, înainte de a plasa comanda solicitați prin telefon calcularea prețului! Panou electronic pentru jocuri de biliard, snooker, tenis de masă, etc.Date tehnice ale PLAY 6Design atract..
0.00 Lei
Tabela electronica pentru biliard si tenis de masa Favero - 3
La cerere
Prețul se calculează în ziua în care se plasează comanda, deoarece depinde de cursul valutar al zilei, prin urmare, înainte de a plasa comanda solicitați prin telefon calcularea prețului! >Panou electronic pentru jocuri de biliard, snooker, tenis de masă, etc.Date tehnice ale PLAY 6:Design a..
0.00 Lei
Tabela electronica pentru biliard si tenis de masa Favero 2
La cerere
Prețul se calculează în ziua în care se plasează comanda, deoarece depinde de cursul valutar al zilei, prin urmare, înainte de a plasa comanda solicitați prin telefon calcularea prețului! Panou electronic pentru jocuri de biliard, snooker, tenis de masă, etc.Date tehnice ale PLAY 6Design atract..
0.00 Lei
Tabela electronica pentru diferite sporturi Favero Play 40
La cerere
Prețul se calculează în ziua în care se plasează comanda, deoarece depinde de cursul valutar al zilei, prin urmare, înainte de a plasa comanda solicitați prin telefon calcularea prețului!  Funcții • Scorul de 0 - 199 pe ambele părți. • Înălțime cifre 30 cm, vizibile de la 90 de metri. •..
0.00 Lei
Afişare 1 - 20 din 28 (2 pagini)