SAS-TEC este un producator inovator de protectii pentru toate sporturile riscante, precum ciclism, motocross, schi si multe altele. De ani de zile au fost un brand consacrat pentru multi producatori, nu numai in sport, ci si in medicina. Inginerii lor cunosc toate tipurile de sisteme de protectie de pe piata si pe baza acestor cunostinte dezvolta cele mai inalte tehnologii de protectie utilizate in echipamentele de protectie. In special, ne vom uita la protectiile SAS-TEC utilizate in rucsacuri pentru diverse sporturi, oferite in magazinele noastre.


Seria SCA este de protectie de cea mai inalta clasa si garanteaza o siguranta mai mare. Acestea sunt protectii 3D bine ventilate, realizate din spuma moale elastica de inalta calitate, rezistenta la impact si rezistenta la uzura. Forta reziduala conform EN 1621-2 aproximativ 11 kN (nivelul limita 1 este 18 kN). Protectiile au un design anatomic, extrem de usor (285 - 360 g) si abia vizibil. Sunt potrivite pentru utilizare cu echipamente pentru motociclete, tot felul de echipamente de protectie, precum si rucsacuri de schi si freeride.

In magazinul de articole sport YAKOSPORT.RO veti gasi rucsacuri de schi si freeride cu marca PINGUIN, care se bazeaza pe acest tip de protectie. Astfel sunt noile modele din 2021 ale rucsacului Pinguin Ace si Pinguin Ridge. Dupa impact, protectiile nu se rup si pot fi utilizate din nou. Usor de indepartat si curatat.




Protectiile din seria SC-1 / CB sunt inovatoare si de ultima generatie, oferind o protectie mult mai buna. Sunt fabricate din spuma foarte elastica si moale, rezistenta la impact si rezistenta la uzura. Acest tip de protectie este foarte flexibil, adaptabil, se potriveste bine pe spate si ofera ventilatia necesara, datorita orificiilor de ventilatie amplasate si proiectate cu precizie. Seria de protectii SC-1 este disponibila in trei dimensiuni, potrivite pentru persoanele cu inaltimea de 135 cm pana la 200 cm. Protectiile SAS-TEC sunt disponibile in diferite imbracaminte de protectie, iar la noi in magazinele de sport le veti gasi in cateva rucsacuri potrivite pentru ciclism. Acestea sunt noile modele de rucsac PINGUIN Flux si PINGUIN Ride.

 



Unul dintre cele mai noi modele de protectie pentru spate SAS-TEC de inalta tehnologie este FB1-48. Este rezistenta la uzura si la deteriorari mecanice ca urmare a acoperirii cu poliuretan termic (TPU). Designul unic asemanator celulelor de albine garanteaza flexibilitate la toate valorile de temperatura. Celulele in sine sunt realizate din polipropilena expandata (EPP), care nu isi pierde rezistenta, elasticitatea si usurinta la temperaturi de la -10 ° C la + 40 ° C. Protectia este certificata conform standardului actual pentru protectiile pentru spate EN1621-2: 2014 si este recomandata persoanelor cu inaltimea cuprinsa intre 160 cm si 190 cm.





Ofertele noastre pentru rucsacuri sunt o combinatie de manopera de calitate, materiale rezistente, versatilitate, ergonomie si design modern la un pret accesibil de la producatori de renume mondial dovedit. Poti vizualiza rucsacurii nostri click AICI!