Din ce in ce mai multi oameni percep turismul ca pe un tip de activitate fizica care aduce o serie de beneficii pentru sanatate. Nu aveti nevoie de abilitati speciale pentru a practica turismul, doar daca desigur rutele pe care le folositi sunt simple si familiare. Cand doresc sa-si imbunatateasca sanatatea, majoritatea oamenilor renunta la obiceiurile proaste si incep sa practice turism. Multi turisti percep campingul ca fiind parte a drumetiilor. Cele doua activitati sunt foarte asemanatoare iar una o poate completa pe cealalta si invers. Principala diferenta este ca, campingul necesita ceva mai mult echipament si adesea oamenii merg in camping cu o masina, rulota sau autorulota. Majoritatea echipamentelor de camping sunt legate de faptul ca pasionatii cauta mai multe facilitati, ceea ce creste greutatea care trebuie transportata. De acolo ajungem la cautarea unor modalitati mai usoare de transportat, pentru purtarea in spate a echipamentului de camping.


De ce sa faci ceva ce nu-ti place? Nu iti va aduce beneficiile dorite, dimpotriva, poate chiar sa te faca sa te simti rau. Cu toate acestea, turismul este ceva diferit. Este asociat cu miscarea in natura si cu emotiile pozitive. Tara noastra este frumoasa, iar campingul este o modalitate excelenta de a o cunoaste si de a admira privelistile frumoase ale naturii. Pentru multi oameni, turismul a devenit un mod de viata si profita cu nerabdare de fiecare oportunitate.

 

De ce turismul este util?

 

  • Ofera emotii pozitive
  • Mentine forma fizica
  • Imbunatateste sanatatea

 

Practicarea turismului va va aduce cu siguranta multe beneficii. Iti va imbunatati activitatea inimii, ceea ce te va proteja de problemele cardiovasculare. In plus, turismul te va ajuta sa arzi mai multe calorii, ceea ce te va face sa slabesti. Nu in ultimul rand, campingul va reduce nivelul de stres si acest lucru este foarte important pentru sanatatea generala. Turismul si campingul va pot uni familia daca le practicati impreuna.

Aceasta este o modalitate excelenta de a te detasa de rutina zilnica si de a experimenta noi senzatii. Turismul poate fi definit chiar ca un fel de aventura. Nu exista limita de varsta pentru turism. Este practicat atat de copii mici, cat si de batrani. Vacanta in natura petrecuta in timpul campingului va va ajuta sa va simtiti grozav. O poti face in fiecare weekend sau cand esti in concediu.


 Ce trebuie sa stim despre turism?


Turismul este un termen general si poate fi interpretat intr-o varietate de moduri. Daca esti una dintre persoanele care au avut norocul sa se indragosteasca de plimbarile in natura, atunci probabil ca poti raspunde la intrebarea: „Ce este turismul?”. In general, turismul este ceva care ne detaseaza de realitate si ne ofera un sentiment de infinit si de intreg.


 Cum se ataseaza oamenii de turism?


Fiecare este atasat de ceva anume in felul sau. Sunt oameni care nu au fost pasionati de camping si turism toata viata, dar la un moment dat se daruiesc complet si redescopera beneficiile si placerile lor.

 

Ce trebuie sa avem la indemana daca vrem sa facem tururi ca turisti sau sa mergem in camping?

 

Daca esti turist impatimit si in orice moment convenabil iti iei rucsacul pe spate si mergi departe in munti, atunci ar trebui sa ai la indemana pantofii, hainele, accesoriile si toate acele accesorii potrivite pentru a te ajuta sa ai o sedere placuta departe de casa. Nu uitati sa va echipati cu un cort si ustensile de gatit daca intentionati sa faceti camping in timpul drumetiei.

 

Avem nevoie de incaltaminte speciala pentru drumetii daca intentionam sa facem drumetii?

 

Pantofii sunt unul dintre acele elemente importante si indispensabile daca toata lumea planuieste sa faca drumetii. Pantoful protejeaza impotriva ranirilor, frigului si umezelii. Daca nu ai incaltaminte de calitate si adecvata, atunci iti risti propria sanatate.


Imbracamintea pentru drumetii este importanta pentru cei care iubesc drumetiile pe munte si la padure?

 

Imbracamintea turistica este de mare importanta pentru persoanele care isi parasesc casele in orice moment convenabil pentru ei si merg sus in munti. Trebuie sa fii imbracat confortabil si sa-ti protejezi corpul cat mai mult posibil. Este important sa ai o pereche de pantofi de prima clasa, pantaloni comozi si o jacheta care sa nu permita sa patrunda vantul si ploaia.

 

Ce este important de stiut despre echipamentul de camping?


Volumul si greutatea sunt pe primul loc. Trebuie sa va concentrati pe produse realizate din materiale de calitate si usoare care pot fi pliate sau stranse optim astfel incat sa ocupe cat mai putin spatiu. Fiecare gram pe care trebuie sa-l purtati in rucsac, dupa cativa kilometri de drumetie, il vei simti ca va cantari mult mai mult, asa ca acordati o atentie deosebita acestui lucru si alegeti cel mai usor si mai compact echipament de camping posibil. Calitatea este esentiala atunci cand esti in natura. Unele lucruri pot fi compromise, dar cand vine vorba de incaltaminte, imbracaminte, rucsac, cort, lenjerie de pat, sac de dormit, sosete, lenjerie termica, aparate de iluminat si incalzire, asigurati-va ca alegeti cu atentie. Interesati-va de rezistența, rezistenta la apa si la vant a materialelor. Aveti incredere in marcile specializate in productia de echipamente de camping si echipamente de camping si verificati calitatea manoperei. Desigur, toate cele de mai sus sunt conditionate si trebuie sa fie in concordanta cu traseele pe care intentionati sa le cuceriti sau cu locurile in care planuiti sa campati. Pentru trasee usoare si locuri de campare accesibile, puteti face compromisuri la unele lucruri.






In sortimentele magazinului online Yakosport.ro gasesti totul pentru experienta ta in natura. Echipa noastra a incercat sa va prezinte produse doar de la marci specializate dovedite care folosesc cele mai noi tehnologii si materiale in fabricarea produselor lor si nu fac rabat la calitate. In calitate de importatori si reprezentanti ai majoritatii marcilor, avem posibilitatea de a oferi clientilor nostri cel mai bun raport calitate-pret.

In categoria camping si turism veti gasi rucsacuri pentru turism, corturi, saci de dormit, lenjerie de pat pentru camping, iluminat pentru camping si turism, bete de drumetie si multe altele click AICI

La categoria imbracaminte si incaltaminte veti gasi modele de pantofi pentru turism extrem de accesibile, imbracaminte exterioara impermeabila, lenjerie termo de calitate din lana merinos, o gama vasta de sosete termo de diferite lungimi si culori click AICI