Lenjeria termica este conceputa pentru a asigura o izolare termica eficienta, ajutand la mentinerea unei temperaturi corporale adecvate. Din ce in ce mai multi oameni pariaza pe ea in perioada de iarna a anului, precum si in camping, drumetii si alte activitati care se petrec noaptea in aer liber. O gama extrem de bogata si diversa de lenjerie termica poate fi gasita acum pe piata, satisfacand cerintele si preferintele unei game largi de barbati, femei si copii. In randurile urmatoare vom lua in considerare principalii factori care trebuie luati in considerare la alegerea unui anumit model. In plus, vei afla de ce achizitionarea din magazinul online yakosport.ro este cea mai buna varianta pentru tine.


Ce factori ar trebui sa fie luati in considerare atunci cand alegeti lenjerie termica?


Exista mai multi factori importanți de luat in considerare atunci cand alegeti lenjerie termica. Printre acestea se numara materialul din care este fabricat, grosimea acestuia si marca careia ii apartine. Mai jos veti afla putin mai multe despre fiecare dintre factorii mentionati:

material – retineti ca principalele caracteristici care determina daca o lenjerie termica este cu adevarat de inalta calitate sunt cele izolatoare. In acest sens, ar trebui sa va concentrati pe materiale care sunt suficient de bune izolatoare nu numai de caldura, ci si de umiditate. De exemplu, bumbacul cu siguranta nu este un izolator de incredere al umezelii, asa ca va sfatuim sa evitati sa cumparati lenjerie termica din bumbac. In general, cele mai cautate modele de pe piata sunt cele din lana merinos (clasa inalta) si materiale sintetice. In urmatoarea parte a textului va vom spune despre proprietatile si caracteristicile distinctive ale acestor tipuri de materiale.

grosime - alegerea privind factorul „grosime” este direct legata de conditiile in care intentionati sa purtati lenjerie termica respectiva. Daca este conceputa in principal pentru casa sau apartamentul tau, ai putea miza pe articole cu o grosime mai mica. Totusi, in cazul in care urmeaza sa petreci noaptea in aer liber si ai nevoie de mai multa caldura, ar fi bine sa te concentrezi pe ceva mai gros. Mai ales daca noptile in cauza in natura sunt planificate pentru lunile anului, care se caracterizeaza prin temperaturi scazute si conditii meteorologice nefavorabile.

brand - marca din catalogul careia ii apartine lenjeria termica respectiva nu trebuie neglijata. Sfatul nostru pentru dumneavoastra este sa va concentrati pe marci de renume si bine stabilite, care au dovedit calitatea si caracteristicile excelente ale produselor lor.


Lana merinos sau sinteticа?


Dupa cum am mentionat deja mai sus, lana merinos si materialele sintetice sunt cele mai comune materiale de pe piata atunci cand vine vorba de lenjerie termica. Iata ce trebuie sa stiti despre materialele folosite si caracteristicile lor:

lana merinos - lana merinos este un material de cea mai inalta calitate care asigura reglarea eficienta a temperaturii corpului. Lenjeria termica din lana merinos va tine de cald chiar si la temperaturi sub zero si, in acelasi timp, va mentine pielea complet uscata. In magazinul online yakosport.ro gasesti lenjerie termica din lana merinos, care face parte din catalogul celui mai bun brand, si anume Lasting. Compania realizeaza produse cu adevarat unice din lana ultra subtire (10 microni). Lana care asigura cel mai atent si bland contact cu corpul, precum si absența completa a senzatiilor de furnicaturi si disconfort.

materiale sintetice – produsele din materiale sintetice sunt alegerea preferata mai ales pentru consumatorii pentru care preturile accesibile sunt cruciale. Cu toate acestea, noi de la magazinul online yakosport.ro suntem capabili sa va punem la dispozitie articole care imbina pretul mic cu calitatea. Avem oferte tehnologice din polipropilena si poliester, care incalzesc si sunt o alegere de incredere pentru noptile din perioada mai rece a anului. Acestea fac parte din colectiile de branduri precum Hi-Tec si Elbrus, care au demonstrat ca nu fac compromisuri cu satisfactia clientilor lor.

Rasfoiti colectiile noastre special concepute pentru femei si barbati. Oferim la preturi atractive atat seturi de bluze termice si colanti termici, cat si separat. Poti alege intre lenjerie termica din lana sau una din polipropilena si poliester. Articolele noastre sunt realizate din materiale de inalta calitate care sunt rezistente la mirosuri si indeplinesc criteriul - lenjerie antibacteriana si nu retin umezeala. Atunci cand alegeti, luati in considerare urmatoarele conditii: activitate, pret si caracteristici de temperatura. Brandul care ofera haine din lana merinos este DURABIL. Alte marci s-au concentrat pe tehnologii moderne si inovatoare bazate pe fibre artificiale cu fibre goale si structuri nervurate sau ondulate. Si anume: Hi-Tec, Elbrus si alti producatori.