La sfarsitul unei zile grele de munca, simti nevoia unui masaj relaxant, nu-i asa? Solutia perfecta pentru muschii incordati si obositi - un aparat de vibromasaj. Va imbunatateste tonusul, puteti slabi sau elimina celulita neplacuta. Aceste platforme vibrante pot masa eficient muschii, relaxa arterele si venele si imbunatatesc circulația sangelui.

Aparatele de vibromasaj sunt platforme pentru masaj de inalta frecventa. Aparatele de vibromasaj sunt aparate de masaj care ajuta eficient la descompunerea excesului de grasime si a tensiunii musculare. Vibratiile stimuleaza circulatia sangelui si sistemul limfatic, contracta muschii bratelor, picioarelor, coapselor, abdomenului si contracareaza retinerea apei in tesuturi. Principiul vibratiei determina contractia musculara. O sedere de 5 minute cu genunchii usor indoiti este suficienta pentru a simti rezultatele. Intregul corp poate fi solicitat.

Aparatele de vibromasaj sunt cele mai moderne si deja cele mai populare aparate pentru antrenament si recuperare. Vibromasajul realizeaza un numar imens de contractii si incarcari musculare, care de altfel este rezultatul unui antrenament foarte dur. Cu ajutorul aparatelor de vibromasaj se pot realiza recuperarea articulatiilor, tendoanelor si terminatiilor nervoase. Exista aparate de vibromasaj cu vibratii verticale sau orizontale. Unele aparate ofera, de asemenea, vibratii 3D in ambele directii. Aparatele de masaj cu vibratii 3D sunt cele mai moderne mijloace de indepartare a celulitei. Prin cresterea frecventei de vibratie a platformei, puteti incarca orice parte a corpului fara a o simti.

Beneficiile aparatelor de vibromasaj le puteti vedea imediat. Incercati una dintre platformele de vibromasaj din sala de sport din apropiere si convingeti-va singur. Exista si platforme de vibromasaj, care nu au manere sau prindere, sunt mai compacte, foarte confortabile si populare pentru fitness si recuperare acasa. Cu ele iti poti face un masaj la serviciu, acasa sau in cabinetul tau de infrumusetare. Aparatele de vibromasaj cu manere si panou de control sunt mult mai masive, au diferite functii si programe. Acestea sunt platforme de vibromasaj pe care te urci si pe care le poti tine cu ambele maini in timp ce te bucuri de masaj.


In sortimentele magazinului online Yakosport.ro vei gasi o gama variata de modele de top de aparate vibromasaj click AICI