Multi oameni cred ca bocancii de munte nu sunt atat de necesari in turismul montan si ca variantele obisnuite va sunt suficiente. Sa vedem daca acest lucru este adevarat si care sunt caracteristicile?

Ce fel de bocanci de munte avem nevoie?

La stabilirea tipului de bocanci de munte trebuie sa decidem in functie de locul in care mergeti si anotimpul ales. Apoi, un punct important este materialul din care sunt realizate. Cele mai preferate modele de bocanci de munte sunt din piele naturala sau artificiala, precum si piele de caprioara si materiale textile. Acestea sunt materiale dovedite, durabile si rezistente la utilizare extrema, apa si umiditate, frig si caldura.

O alta caracteristica importanta este talpa bocancilor de munte. Trebuie sa fie fabricata din cauciuc flexibil si puternic pentru a oferi o aderenta adecvata pentru terenurile montane. Este necesar sa se acorde atentie confortului, asa ca brantul trebuie sa fie anatomic si sa aiba o talpa intermediara pentru o mai mare sustinere, moliciune si confort.

Ce au special bocancii de munte?

Bocancii de munte nu pot fi comparati cu cei obisnuiti atunci cand vine vorba de mersul in munti pe teren denivelat, deluros si stancos. Intr-un astfel de caz, probabilitatea de entorsa si fractura a piciorului este mai mare. Prin urmare, picioarele noastre trebuie sa fie echipate corespunzator. Acestea trebuie protejate de umezeala, frig, caldura, apa si denivelari, iar acest lucru poate fi asigurat doar de bocancii de munte.

In functie de tipul si scopul lor pentru sezonul respectiv al anului, sunt inalti si creeaza un suport suplimentar pentru glezna, picior, degete si intreg piciorul. Suportul potrivit ne va proteja de alunecare si ne va oferi sprijinul necesar, astfel incat sa ne simtim puternici si increzatori in traversarea unui teren montan imprevizibil.

Ce modele sunt disponibile in magazinul online Yakosport.ro?

In functie de conditiile descrise mai sus, pe baza carora trebuie sa faci alegerea, poti stabili si de ce modele de bocanci sau pantofi inalti sau scurti ai nevoie. La noi, online gasiti urmatoarele tipuri de bocanci de munte si incaltaminte sport:

• Iarna;

• Vara;

• Trei anotimpuri;

• Patru anotimpuri;

• Piele;

• Pentru zapada;

• Rezistent la apa.

Produsele oferite de noi sunt productia unora dintre cele mai bune si preferate marci pana in prezent la nivel mondial, al caror importator si reprezentanti suntem, ceea ce garanteaza calitate inalta si preturi accesibile.

Pe langa varietatea mare de produse, in magazinul nostru online vei gasi chilipiruri si o echipa de experti in drumetii si drumetii care te vor ajuta sa alegi. De asemenea, la noi te poti astepta la diverse surprize placute precum reduceri regulate, campanii, conditii favorabile de retur sau schimb de cumparaturi. Va asteptam!

In sortimentele magazinului online Yakosport.ro vei gasi o gama variata de modele, culori si marimi pentru dama click AICI, iar pentru barbati click AICI