Curatarea castii moto:

Fiecare carcasa de casca moto necesita curatare periodica cu apa si un detergent usor si neagresiv. Daca suprafata este contaminata cu noroi sau insecte, acoperiti casca cu un prosop de hartie umeda sau o carpa moale umeda timp de cateva minute. Dupa inmuiere, murdaria este indepartata mai usor. Pentru comoditate, indepartati plexiglasul pentru a ajunge in locuri inaccesibile. Spalati cu atentie intreaga suprafata exterioara a casca moto cu apa calduta si un detergent usor si neagresiv. Fiecare casca moto este curatata cu grija cu apa. Dupa uscare, puteti trata garniturile si mecanismele Plexiglas cu ulei siliconic. Nu curatati niciodata corpul casca cu substante chimice agresive, benzina, solventi organici sau alti agenti agresivi sau abrazivi care pot deteriora materialul carcasei.

casti-de-motocicleta

Curatarea captuselii:


Fiecare captuseala de casca este murdara cu praf, insecte, noroi sau transpiratie in timpul utilizarii. Este important sa o pastrati curata. Unele dintre castile moto pe care le comercializam sunt echipate cu o captuseala detasabila usor de spalat. Daca in interiorul castii este praf, folositi un aspirator. Cand spalati, eliberati cu atentie captuseala: indepartati mai intai tampoanele obrajilor si apoi scoateti toata captuseala. Spalati cu mana in apa calduta cu un detergent neagresiv, fara parfum. Clatiti interiorul cu apa calduta si curata, strangeti (nu stoarceti!). Se lasa sa se usuce bine. Nu grabiti niciodata procesul de uscare cu un uscator de par. Nu lasati sa se usuce in lumina directa a soarelui. Puneti captuseala perfect uscata inapoi in casca.



Curatarea vizierei:


Indepartati noroiul uscat si reziduurile de insecte de pe viziera castii moto, intotdeauna sub apa curata. Exista, de asemenea, servetele speciale pentru curatarea vizorului - un set umezit si unul uscat pentru stergerea uscata. Aceste prosoape sunt foarte moi si nu zgarie suprafata vizorului. Insectele sunt mai usor de indepartat. Acoperiti vizorul cu un prosop de hartie umeda sau hartie igienica pentru o perioada de timp si lasati-l timp de aproximativ 5 minute. Hartia este apoi eliminata impreuna cu majoritatea mustelor. Restul se scot cu mana (nu obiecte ascutite!) sub apa curata. Este important sa indepartati doar carpele umede de pe vizor, nu sa le stergeti, deoarece chiar si hartia fina poate contine elemente abrazive, iar exteriorul vizorului, chiar daca este zgariat, poate fi deteriorat la indepartarea murdariei. Daca interiorul vizorului este acoperit cu un strat anti-ceata, curatati-l doar cu apa calduta fara detergenti. In cele din urma, uscati cu o carpa moale, dar din nou doar cu atingeri usoare, pentru a nu deteriora acest strat.

Gasiti o varietate de casti moto in catalogul nostru click AICI