De 30 de ani, DAC produce cele mai usoare, mai puternice si mai bune produse din aluminiu din industrie. Acestea dezvolta si introduc in mod constant noi tipuri de lamele pentru a proiecta si dezvolta cele mai usoare si mai rezistente corturi. Ei colaboreaza cu cei mai buni producatori de corturi din lume. Ne vom uita la inovatiile si tehnologiile din cele mai utilizate sine create de DAC de-a lungul anilorDe 30 de ani, DAC produce cele mai usoare, mai puternice si mai bune produse din aluminiu din industrie. Acestea dezvolta si introduc in mod constant noi tipuri de lamele pentru a proiecta si dezvolta cele mai usoare si mai rezistente corturi. Ei colaboreaza cu cei mai buni producatori de corturi din lume. Ne vom uita la inovatiile si tehnologiile din cele mai utilizate sine create de DAC de-a lungul anilor


DA17 este prima sina proiectata pentru constructii mari de corturi moderne, unde trebuie sa fie suficient de flexibile si puternice pentru a se apleca in forme arcuite si a ridica cortul, pentru a reveni apoi la forma lor dreapta originala atunci cand sunt indepartate. Nu este o exagerare sa spunem ca, datorita dezvoltarii acestor sine, calitatii lor ridicate si pretului rezonabil, astazi suntem familiari cu corturi familiale cu structuri mari.


PL sunt sine cu o deschidere neasteptat de buna pe piata si concurenta. O solutie simpla in proiectarea acestor sine le face mai eficiente si mai usoare, si anume sinele PL sunt realizate cu un diametru mai mare si pereti mai subtiri, cu aproximativ 40% din toate cele cunoscute pe piata. Dar asta nu este tot, aceste sine au o flexibilitate neliniara remarcabila, ceea ce inseamna ca, la 75% din rezistenta lor la rupere, incep sa se indoaie mai mult - devin literalmente putin mai moi - astfel incat sa se poata indoi mai mult fara rupere. Acestea sunt primele sine inteligente care pot rezista vantului pana cand devine mai puternic. apoi incep sa se aplece, lasand vantul sa treaca si ramanand in acelasi timp integre.


Prossfit sunt in continuare cele mai puternice si mai fiabile sine produse in lume pana in prezent. DAC gaseste o solutie pentru a controla problema cu imbinarea dintre teava si stalpii principali fara a utiliza adeziv, ci printr-un aliaj mai flexibil (versiunea japoneza a 7001). Aceste sine sunt folosite pentru corturi de expeditie si trei sezoane


Sinele Featherlite apar dupa ce DAC isi da seama ca o mare parte din greutatea cortului provine din aluminiu din sine. In loc sa utilizati un tub scurt separat pentru a conecta sectiunile, o parte a sinelor Featherlite este usor largita, iar cealalta parte este usor comprimata, rezultand o conexiune puternica. Aceasta solutie economiseste mai mult de jumatate din greutate si, prin urmare, sinele Featherlite sunt cu pana la 15% mai usoare decat sinele de competitie cu aceeasi rezistenta. Sinele Featherlite sunt cea mai buna alegere atunci cand cautati sine puternice si usoare pentru cortul dumneavoastra.


Featherlite NFL - comercializarea corturilor ultra-usoare a condus la o cerere de sine cu o greutate cat mai mica posibil. Datorita pozitiei sale unice si dupa dezvoltarea Featherlite, DAC a reusit sa dezvolte sine NFL economisind de la 6% la 18% din greutatea sinelor (in functie de comparatie).

Featherlite NSL este primul sistem de sine din lume unde diferite diametre pot fi asamblate intr-unul singur. Acest lucru ofera designerilor mai mult control asupra formei cortului. Cand sunt indoite, sinele normale ale cortului formeaza o forma cu pereti cu unghi mic. Sistemul NSL permite realizarea unui strat mult mai rotund si mai confortabil la interior - cu pereti mai inalti si un acoperis mai larg (o inventie pe care o numim „Reverse-combi”).


Unul dintre brandurile de renume mondial care produc corturi si vi le oferim in magazinul de sport Yakosport, este PINGUIN. Recent, au pariat pe sinele DAC in noile lor modele de corturi. In curand in Romania de la principalul importator de PINGUIN – YAKOSPORT.RO