Iti plac drumetiile si vrei sa cumperi o noua pereche de ghete de trekking? Chiar daca te plimbi rar la munte, aminteste-ti ca in garderoba oricui ii place sa mearga in drumetii, ar trebui sa existe gete de trekking specializate. Sa mergi acasa cu leziuni dureroase sau rani, te poate descuraja efectiv de la drumetii.

Deci cum alegi? Depinde de terenul pe care planuiesti sa mergi. Ghetele de trekking scurte te vor ajuta pe teren usor precum cel cu suprafete plane. Acestea ofera o aderenta adecvata si izoleaza picioarele de pietrele ascutite sau de terenul fierbinte. Este important ca acesti pantofi sa se potriveasca corect piciorului. Asadar, daca ai piciorul ingust, alege un model clasic cu cravate. Modelele joase sunt concepute in principal pentru lunile mai calde, astfel incat au o plasa speciala care elimina umezeala. Sandalele de trekking sunt, de asemenea, o alegere excelenta pentru vara.

Esti pe cale sa cuceresti un traseu pentru avansati, iar temperaturile negative de la munte nu te sperie? In acest caz, alege un model cu glezna inalta. Acest model protejeaza suplimentar glezna, datorita careia posibilitatea de entorsa este mai mica. Modelele inalte sunt disponibile atat iarna, cat si vara. La Yakosport.ro vei gasi o gama diversificata pentru femei, barbati si copii - pe scurt: pentru intreaga familie! Alege dintre oferte de brand precum: Hi-tec, Elbrus, Iguana si multe altele.


In sortimentele magazinului online Yakosport.ro vei gasi o gama variata de modele, culori si marimi pentru femei click AICI, iar pentru barbati click AICI