Intr-un articol de blog am incercat sa sistematizam si sa descriem cele mai importante lucruri despre principalele tipuri de saci de dormit, dupa cum urmeaza:

1. Saci de dormit pentru copii

2. Saci de dormit pentru iarna

3. Saci de dormit pentru vara

4. Saci de dormit pentru trei sezoane

Pentru fiecare tip am subliniat scopul, principalele caracteristici, materialele folosite si lucruri importante pe care trebuie sa le cunoasteti atunci cand alegeti.

Saci de dormit pentru copii

Plimbarile in natura sunt o alegere grozava de diversificare, mai ales daca esti parinte si ai in grija mai multi copii. Noi cei de la Yakosport.ro, incercam sa fim de folos fiecarui utilizator care are nevoie de saci de dormit pentru copii, care sa asigure confortul si somnul linistit al micutilor tai.

Cum sa alegi sacii de dormit perfecti pentru copii? 

sac de dormit junior

Alegerea unui sac de dormit pe care copilul dumneavoastra sa-l foloseasca atunci cand sunteti departe de casa necesita multa atentie si trebuie sa fiti responsabili atunci cand sunteti in proces de achizitie. Este clar ca propunerile de saci de dormit pentru copii de pe piata nu sunt putine, dar amintiti-va ca nu toate sunt demne de baietelul sau fetita dvs. si doar cateva ii vor asigura caldura si confortul in timp ce se afla in bratele unui somn dulce. Iata cateva lucruri pe care sa le cauti atunci cand alegi un sac de dormit pentru copii:

Culori si design - alege o culoare sau un design al sac de dormit pentru copii de care copilul tau se va indragosti imediat. Colorate, stralucitoare, calduroase, moi si suficient de mari, sunt gata sa imbratiseze fiecare copil si sa ofere liniste sufleteasca parintilor sai. Este important ca celui mic sa-i placa sacul de dormit, pentru ca astfel se va culca si va adormi in el fara probleme sau rezerve.

Greutate - Alegeti un sac de dormit pentru copii cu cea mai mica greutate posibila. Cand sunt usoare, nu vei simti disconfort in timp ce le porti cu tine. Pliate, reusesc sa se incadreze in orice rucsac de voiaj.

Cand cumparati un sac de dormit pentru copii, cititi cu atentie specificatiile, deoarece nu toate ofertele sunt potrivite pentru utilizare in cele patru sezoane ale anului.

Izolatia este suficient de compacta, astfel incat fiecare copil sa poata pune sacul de dormit inapoi in pachet dupa ce a adormit.

Manere - datorita manerelor atasate husei sacului de dormit, il puteti transporta cu usurinta fara a fi nevoie sa il depozitati intr-un rucsac suplimentar.


In cazul in care aveti dificultati in alegerea unui sac de dormit pentru copii, nu ezitati sa contactati consultantii nostri, care sunt gata sa va informeze. Noi, cei de la Yakosport.ro, suntem pregatiti sa cooperam pentru ca fiecare caz sa fie rezolvat. Alegerea sacilor de dormit pentru copii va fi o joaca de copii, avand in vedere varietatea, calitatea inalta si preturile competitive mici pe care le oferim.

Saci de dormit de iarna pentru munte

Oamenii carora le place adesea sa petreaca timpul in natura stiu foarte bine cat de important este un sac de dormit in echipamentul turistic general. Aceasta este partea puzzle-ului fara de care intregul peisaj nu poate fi pus cap la cap. Cu alte cuvinte, daca vrei sa te bucuri de sederea ta la munte sau in aer liber, cel mai bine este sa iti faci timp sa te uiti la produse de acest gen si sa investesti in acei saci de dormit de iarna, care in orice mod, iti indeplinesc cerintele tale de cautare.

sac de dormit de iarna

Noi cei de la Yakosport.ro iti oferim oportunitatea perfecta de a te echipa cu sac de dormit perfect de iarna, care va fi la indemana pentru orice aventura viitoare. Puteti alege dintre optiunile de design, material, scop, pret si confort.

La ce sa te uiti cand alegi un sac de dormit de iarna? 

Atunci cand alegeti un sac de dormit de iarna, trebuie sa luati in considerare cateva aspecte de baza, dintre care unul este direct legat de scopul acestuia si de cat de des intentionati sa il utilizati in viitor.

Ganditi-va ce locuri veti vizita - daca veti cuceri varfuri montane sau va veti rasfata in aventuri de camping cu copiii.

Culori, stiluri si modele diferite - Exista doua pareri cu privire la alegerea culorii saci de dormit. Una este ca este bine sa alegi o culoare care se imbina cu mediul inconjurator, ceea ce te va face mai putin vizibil pentru diferite animale. Dar avand in vedere simtul mirosului al celor mai multe dintre ele, acesta este un factor care are din ce in ce mai putina greutate. In al doilea rand, este bine sa alegeti o culoare stralucitoare a sacului de dormit, care este usor de vazut de departe, in caz de pierdere, supraaglomerare sau accident. Evaluarea este a ta, recomandarea noastra este sa alegi din al doilea tip.

Marimea si greutatea - sacii de dormit sunt depozitati intr-un sac de compresie usor care poate fi strans si transportat cu usurinta. Exista saci de dormit de iarna, care sunt mult mai mari si sunt perfecti pentru confort dupa o zi lunga pe trasee. Primii sunt mai usori, cei din urma mai grei, ceea ce este logic.

Pentru a oferi un plus de placere si confort, ai putea adauga oricand un suport suplimentar sau o saltea gonflabila pentru camping, pe care sa pui sacul de dormit de iarna inainte de a merge la culcare. Saltelele de camping sunt realizate din materiale de noua generatie, care asigura o izolare suplimentara intre sol si sacul de dormit de iarna. Ele formeaza o perna de aer care nu se dezumfla sau rupe si nu permite formarea unei punti termice intre corp si sol. Un alt avantaj este confortul semnificativ la somn pe care il ofera. Covorasele de camping sunt semnificativ mai moi decat pamantul. 

Astfel, aventura ta montana va deveni o amintire frumoasa si pe viitor nu vei rata nici macar o ocazie de a te desprinde de dinamica, stresul si tensiunea tipica a oraselor mari.

De ce sa cumparati un sac de dormit din acest sector?

Beneficiile pe care vi le oferim sunt foarte diverse si acest lucru face alegerea de a cumpara un sac de dormit de iarna foarte usoara. In primul rand, ne pasa foarte mult de calitatea produselor. Colaboram de multi ani cu unii dintre cei mai consacrati producatori si acest lucru ne da dreptul de a va garanta stabilitatea si durabilitatea sacilor nostri de dormit. Reusim sa mentinem preturi competitive scazute, ceea ce este foarte important pentru fiecare client. Drept urmare, aveti privilegiul de a face cumparaturi fara a fi nevoit sa va despartiti de o suma prea mare din buget.

Suntem mereu gata sa va asistam si sa va sfatuim, astfel incat alegerea dumneavoastra sa fie cat mai usoara si cat mai precisa.

Avand incredere in noi atunci cand cumparati un sac de dormit, sunteti pe cale sa va oferiti confortul si linistea la care viseaza fiecare alpinist!

Saci de dormit de vara pentru drumetii si camping

Fiecare iubitor de natura este constient de faptul ca un sac de dormit este o parte obligatorie a echipamentului turistic. Alegerea lui trebuie abordata cu atentie si trebuie aratata o cantitate considerabila de precizie, astfel incat rezultatul final sa fie o achizitie care sa va ofere confort, confort si caldura. Noi, cei de la Yakosport.ro, suntem de parere ca oricat de bine ai avea grija de echipamentul tau, daca ii lipseste un sac de dormit de vara, atunci ai ratat o parte foarte importanta.

Am creat pentru tine o categorie in care am plasat destul de multi saci de dormit de vara, fiecare fiind capabil sa raspunda cererii individuale ale consumatorilor.

sac de dormit de vara

Pentru realizarea unor saci de dormit calzi si confortabili se folosesc materii prime de ultima generatie, care sunt superioare materialelor invechite. Sunt usoare, reusesc sa creeze confortul necesar si odata ce le obtineti, nu veti dori sa ii inlocuiti cu nimic altceva pe lume.

Ce saci de dormit veti gasi la noi?

Propunerile noastre de saci de dormit de vara sunt variate, precum designul majoritatii produselor din acest sector. Avem o solutie pentru fiecare problema fara a fi nevoie sa investiti prea multi bani. Suntem pregatiti sa va facem sa va simtiti ca acasa, in ciuda faptului ca va aflati la kilometri distanta de casa.


Acesti saci de dormit sunt conceputi pentru tabere de vara, vacante, precum si pentru nopti in natura, mai ales in sezonul primavara-vara.

Unul dintre principalele avantaje ale sacilor de dormit dreptunghiulari este ca pot fi transformati cu usurinta intr-o pilota mare si confortabila doar cu o tragere lina a fermoarului.

Aveti posibilitatea sa deschideti sacul de dormit de vara in partea de jos pentru a se ventila in cazul in care este prea cald si aveti nevoie de racoare.

Fibrele sintetice goale sunt folosite pentru a umple majoritatea sacilor de dormit (saci de dormit), care fac o treaba grozava si va ofera exact confortul care este important pentru dvs.

Ideali pentru camping si drumetii, sacii nostri de dormit sunt potriviti pentru utilizare la temperaturi de la 0 la 20 + grade.


Daca intampinati dificultati in a alege un sac de dormit, puteti contacta consultantul nostru pentru a va raspunde intrebarilor, astfel incat cazul sa poata fi rezolvat.

Saci de dormit pentru trei sezoane

Pentru comoditatea, confortul si somnul linistit al tuturor alpinistilor, am creat o categorie cu saci de dormit pentru trei anotimpuri, care cuprinde un numar mare de propuneri, fiecare dintre ele demne de tine. Modelele la care ai acces nelimitat sunt de clasa inalta si sunt superioare celorlalte de pe piata.

Daca trebuie sa iti inlocuiesti vechiul sac de dormit cu unul nou sau esti pe cale sa te familiarizezi cu alpinismul, atunci acest sector iti va fi extrem de util si usor. Aici vei gasi intr-un singur loc saci de dormit de cea mai inalta calitate si cei mai inovativi pe care ii poti folosi aproape tot timpul anului. Nu va trebui sa schimbati aceasta parte a echipamentului in fiecare luna, deoarece acest lucru nu va fi necesar.

sac de dormit 3 sezoane

In ceea ce priveste selectarea sacului de dormit, ne puteti contacta pentru orice intrebari sau nelamuriri. Daca intampinati dificultati, consultantii nostri sunt gata sa va sfatuiasca si sa va indrume, astfel incat foarte curand sa deveniti proprietarul unuia dintre sacii de dormit de la noi, de inalta calitate, care nu au competitie.

Ce trebuie sa stim despre sacii de dormit pentru trei sezoane?

In general, acesta este unul dintre acele elemente obligatorii care ofera confort, caldura si liniste atunci cand decideti sa petreceti noaptea in aer liber, departe de casa.


Sacii de dormit sunt proiectati pentru a fi usor de transportat. Saculetii de compresie in care sunt plasati au de obicei manere, astfel incat sa nu fii obligat sa ii pui in rucsacuri.

Cu doar cateva miscari, poti plia sacul de dormit astfel incat sa se transforme intr-un pachet mic.

Sacii de dormit dreptunghiulari au de obicei fermoar, pe care coborandu-l in jos ai ocazia sa te bucuri de luxul unei paturi moi si confortabile. Ori de cate ori doriti, puteti ventila sacul de dormit, prin simpla deschidere a unui fermoar.

Constructia modelelor este in camere cu unul sau doua straturi, pentru a distribui uniform materialele si o mai buna izolare.

Chiar daca sacul de dormit este usor umed, fibrele goale folosite la producerea lui reusesc sa isi pastreze proprietatile izolante, ceea ce este unul dintre marile avantaje ale modelelor noastre. Umplutura se usuca extrem de repede datorita faptului ca fibrele nu retin umezeala.

Sacii de dormit pentru trei sezoane, pe care ii oferim spre atentia tuturor clientilor iubitori de natura, sunt rezistenti la abraziune si uzura.


Sacii nostri de dormit au preturi accesibile si acest lucru ii face un produs si mai dezirabil. Investeste in ele si asigura linistea si placerea pe care le experimentezi cand esti acasa.

Explorati gama noastra larga de tipuri si modele de saci de dormit. Produsele pe care le oferim sunt de la branduri renumite dovedite cu manopera puternica si de calitate. Veti gasi o selectie variata de materiale, culori si marimi click AICI