Daca esti unul dintre acei oameni care petrec mult timp antrenandu-se, probabil te-ai saturat de monotonia si rutina de a efectua exercitii obligatorii. Acesta este unul din motivele pentru a neglija sau, mai rau, a opri vizitele regulate la sala si, astfel, va neglijati forma fizica.

Atitudinea mentala este importanta in antrenamentul de fitness. Este esential sa nu percepi exercitiile ca pe o obligatie, deoarece acest lucru va incetini rezultatele pe care le tintiti. Trebuie sa fii pozitiv si acesta este momentul in care scapi de stresul acumulat. S-a dovedit ca o persoana isi creeaza obiceiuri, se obisnuieste cu ceva in aproximativ doua luni. Este nevoie de efort la fel de mult pentru a face din antrenament o activitate de descarcare, nu una stresanta. In consecinta, este bine sa schimbi exercitiile pe care le faci in acel moment, deoarece atunci cand organismul incepe sa efectueze in mod curent anumite miscari, rezultatele incetinesc. Puteti modifica greutatile cu care desfasurati activitatea. Adauga la exercitiul principal, o miscare care va solicita o grupa musculara suplimentara. De asemenea, puteti adauga noi exercitii sau echipamente la rutina zilnica de antrenament.

Pentru a fi in forma in timpul antrenamentului, este important sa lucrezi diferite grupe de muschi pentru ca nu doar sa obtii rezultate bune, dar si sa nu te plictisesti.

Lucrul bun la salile de sport este ca au o varietate uriasa de echipamente pe care le poti alterna la fiecare vizita, astfel incat antrenamentul sa nu fie niciodata plictisitor si monoton. Acest lucru va va mentine interesul si va va face activitatile mult mai placute, asigurand astfel un corp sanatos, puternic si perfect modelat.

Fitness-ul poate fi distractiv pentru ca:


Ne ofera posibilitatea de a diversifica formarea;

Incarca diferite parti ale corpului;

Te poti distra in timp ce te antrenezi.

Unii dintre voi poate va amintiti anii de scoala, cand exercitiile la spalierul de gimnastica erau obligatorii la orele de educatie fizica. Observam cu usoara amaraciune ca spalierul de gimnastica pare sa-si fi pierdut din popularitate, dar recent s-a vorbit din nou despre el. Spalierele de gimnastica sunt fabricate din diferite tipuri de lemn si sunt ferm atasate de perete. Spalierele de gimnastica pot fi folosite atat de sportivii incepatori, cat si de cei mai avansati. Ele sunt chiar folosite ca instrument de reabilitare si sunt potrivite pentru persoane de toate varstele.

Spalierele de gimnastica pot fi folosite chiar si de copii. Daca vrei ca piticul tau sa faca sport, ia-i un spalier de gimnastica. Ii va dezvolta rezistenta si poate chiar creste imunitatea. Spalierele de gimnastica dezvolta echilibrul si coordonarea. Cu ele va puteti antrena toate grupele musculare si puteti efectua multe exercitii diferite.

  • In gama noastra veti gasi atat spaliere de gimnastica clasice din lemn, cat si metal, care se pot potrivi cu usurinta in interiorul casei dumneavoastra. Avem si multe accesorii suplimentare pentru ele, pentru a va diversifica antrenamentul. Pentru a vizualiza articolele pe care le oferim online pe Yakosport.ro click AICI.